ELLE-redaktionen: 10 Pieces, vi drømmer om til jul
Annonce

ELLE-redaktionen: 10 'Pieces' vi drømmer om til julelooket

af Annonce 1/12/2016
Det er højsæson for julefrokoster med veninderne, arbejdet og familien og dermed sandsynligvis også for en del tøjkriser. Her på ELLE-redaktionen har vi udvalgt 10 lækre styles fra Pieces, som med garanti kan redde enhver festlig lejlighed.

Vi er næppe de eneste, der ser frem til en masse hyggelige julefrokoster og julefester sammen med vores bedste veninder, gode kollegaer og kære familie i hele december.

Men netop på grund af de mange fester er december også en måned, der kræver mange flere festlige outfits, end vi er vant til - men bare rolig. Vi har set nærmere på Pieces fine kollektion, hvor der (heldigvis) er masser af fine styles, du kan bruge til jul og nytår og sammensætte på kryds og tværs.

Vi har udvalgt nogle meget klassiske styles, som kan dresses op og ned præcis, som du ønsker det.

Du kan fx vælge den fine sorte velourkjole og dresse den op med et par farvede stiletter og knaldrøde læber, eller vælge de klassiske sorte bukser og den hvide peplum bluse sammen med et par gyldne smykker.

Lige meget om du er til velour, blonder eller den lille sorte kjole, så finder du det hos Pieces eller blandt de 10 styles fra deres nuværende kollektion, vi har udvalgt til dig i galleriet.