Sådan styler du dit ur
Annonce

ELLE guider: Sådan styler du dit ur med stil

af Annonce 4/11/2016
Sporty, romantisk, casual eller feminin? Alle stilarter har hvert deres udtryk, der bedst understreges og komplementeres af et smukt ur. ELLE guider dig til, hvordan du matcher det rigtige ur med netop din stil.

På ELLE-redaktionen er vi store fortalere for, at kunsten i at sammensætte et smukt og gennemført look, ofte ligger i detaljen. Særligt når det kommer til accessories som ure, der er et udtryk for kvalitet, og som i sig selv kan være det eneste smykke, du behøver for at understrege din stil.

Et klassisk armbåndsur, der også ofte ses som detalje på catwalken, er en tidløs accessorie, der - hvis man finder det rigtige - kan følge en hele livet. Og det er heldigvis muligt, at finde et tidløst og klassisk ur, der både ligner en million og er i høj kvalitet, uden at det koster en formue.

Stæhr Ure, som er en af Danmarks førende leverandører af kvalitetsure i alle stil- og prisklasser, er et af de steder, hvor du kan finde masse lækre ure fra flere af vores foretrukne urmærker.

Et eksempel er de populære, enkle ure-styles fra Daniel Wellington, som taler perfekt til den underspillede skandinaviske stil, og er den perfekte accent til et minimalistisk look, mens klassiske schwetizer-ure fra Bulova kan bringe elegance til et hvert outfit.

ELLEs moderedaktion har udvalgt seks ure, der alle forhandles hos Stæhr Ure, og som hver især er det eneste smykke, du behøver for at understrege netop din personlige stil.

Så hvad enten du er til det casual, det sporty, det romatiske eller det festlige look, så er uret dén detalje, der kan gøre hele forskellen - og måske følge dig som et tidløst touch resten af livet (lige meget hvad du har på)?

Swipe igennem galleriet og lad dig inspirere af de fine ure, der alle findes hos Stæhr Ure.

... Måske er din favorit iblandt?