Foto: PR
Shopping

Disse oversized jeans skal du gå efter – og sådan styler du dem

Af Josephine Aarkrogh 11/01/2022
Det eneste, moderedaktionen har lyst til lige nu, er et par oversized jeans.

De super skinny jeans har vi for længst lagt på hylden, men selvom det mere 'straight' fit nu er fast inventar i hverdagsgarderoben, har de nyeste jeans på vores ønskelister fået markant vokseværk.

De skal nemlig være oversize og have masser af fylde i benene. Der er noget dejligt befriende ved de supervide jeans, ikke nok med at de er super behagelige, gør de også dit look ubesværet chikt.

Brug dem med en stor strik og sneakers for et casual hverdagslook  eller med høje hæle, hvis du gerne vil have dine ben til at synes ekstra lange.

Til aftenbrug er de også helt perfekte, for med en blazer og en bh, der titter frem, får du et sexet twist til de baggy jeans  eller du kan bruge en tætsiddende top som kontrast til buksernes volumen. 

Hvis du også vil supersize dine jeans, har vi fundet vores fem favoritter, som du kan shoppe nu. Se dem nederst i galleriet.

Foto: @hoskelsa

Model Elsa Hosk i et cool hverdagslook med store jeans, cardigan, sneakers og kasket.

Foto: @ellenclaesson

Influencer Ellen Claesson i Gina Tricot x Hanna MW-samarbejdet, der viser, at de kæmpestore jeans sagtens kan være sexede med et matchende korset.

Foto: @stephaniebroek

Influencer Stephanie Broek i Samsøe Samsøes nye bæredygtige 'Rebecca'-jeans.

Foto: @hannamw

Stylist Hanna MW i sin egen kollektion lavet i samarbejde med Gina Tricot - der snart kommer på lager igen, så hold øje!