Digitalredaktøren: 10 favoritter, jeg drømmer om at tage med til Northside

Foto: ELLE Danmark

Festivalsæsonen er skudt i gang, og en af de første festivaler, der er på det danske festivalprogram, er Northside 2018 i Smilets By, Aarhus.

ELLEs Digital Editor, Emilie Zerlang, har rødder i det jyske og har boet en årrække i Aarhus, hvorfor hun har en helt særlig kærlighed til lige præcis den festival: 

"Northside er på alle punkter min yndlingsfestival. Både hvad angår musikken, stemningen, omgivelserne og den mentaliet, der er på festivalen. Og fordi jeg har boet i Aarhus i en stor del af min studietid, er det også altid dejligt at "komme hjem" til byen, der var mit hjem i en skøn periode i mit liv og til alle de venner og veninder, jeg stadig har i Aarhus. Udover at Northside altid har et stærkt musikprogram, så synes jeg også bare, at det er en "lækker" festival med god mad og pæne omgivelser - og så elsker jeg konceptet i, at man sover hjemme! Det eneste, jeg kommer til at mangle i år (sammenlignet med sidste år) er Thomas Helmig - hans koncert og 'comeback' sidste år, var fuldstændig magisk! Måske Nik & Jay kan gøre ham kunsten efter? Fingers crossed"   

Læs også: 13 madsteder, vi skal prøve på Northside 2018

Og med en vejrudsigt, der lover fuld solskin og over 25 grader alle dage, er det heller ikke svært at vælge, hvad der skal pakkes i kufferten i år; et par nye solbriller, sæsonens favoritkjole fra Munthe og Custommade og et par skønhedsprodukter, der kan være i håndtasken.   

Se Emilies 10 Northside-favoritter i galleriet nedenfor...

Digitalredaktøren: 10 favoritter, jeg drømmer om at tage med til Northside

 

 

Relaterede artikler