Ny undersøgelse Det her designerbrand bliver oftest gensolgt

Foto: @emilisindlev & @threadsstyling

Det er populært som aldrig før at både købe og sælge secondhand-items, og vi er vilde med trenden, som både er billigere, mere bæredygtig, samt giver muligheden for at få fingrene i dét helt specielle item, som enten er udsolgt alle steder eller fra en tidligere kollektion, som du længe har drømt om.

Faktisk så er secondhand-markedet vokset hele 21 gange hurtigere end det generelle detailmarked, og den britiske energisammenligningsportal, saveonenergy.com/uk, har derfor valgt at undersøge, hvilke designerbrands, som er de mest gensolgte brands online.

Det har de gjort ved at udvælge de 20 mest populære designerbrands, og undersøgt, hvor mange gange brandet er listet på fem af de største secondhand-platforme, nemlig Depop, eBay, Asos Marketplace, Etsy og Vestaire Collective.

Læs også: 15 fine og trendy sommerkjoler til både dag og nat

På en tiendeplads med 116.047 gensolgte items finder vi Valentino, på en niendeplads Hermès med 130.017 og på en ottendeplads Dolce & Gabbana med 169.019 gensolgte designeritems. Trods de tre klassiske modehuses altid smukke og eftertragtede items, så trender hverken Valentino, Hermès eller Dolce & Gabbana ekstra meget for tiden, hvorfor en placering i bunden (dog stadig i top 10!) giver mening.

Læs også: Kim Kardashian har kastet sin kærlighed på dansk smykkebrand

Med en klassiker som Lady Dior gør modehuset, Dior, sig selvfølgelig fortjent til en flot syvendeplads med 169.019 gensolgte items.

Efterfølgende har vi Burberry på en sjetteplads med hele 185.389 gensolgte designeritems – for hvem vil ikke gerne have fingrene i brandets ikoniske trench coat eller tørklæde?

På en femteplads finder vi et af verdens største og mest eftertragtede highend-brands, nemlig Chanel, med 197.340 gensolgte items, og på en fjerdeplads med 206.140 gensolgte items finder vi hypede Prada, som særligt har trendet de seneste år med sine unikke og tjekkede nylon-items.

Læs også: Det er slut med Victoria's Secrets ikoniske engle

Off-White snupper en tredjeplads med hele 231.529 gensolgte items. Brandet, som i 2013 blev grundlagt af Virgil Abloh, indtog hurtigt sin plads i modebilledet med sin hippe streetwear, der særligt har appelleret til det yngre publikum.

På en flot andenplads finder vi nytænkende og modige Gucci med 345.109 gensolgte items online, hvor det særligt er brandets tasker og bælter, som hitter.

Læs også: 10 items til en casual sommergarderobe med et twist

Logo-brandet over dem alle, Louis Vuitton, snupper førstepladsen som verdens mest gensolgte designerbrand online med hele 387.098 gensolgte items. Med et massivt køb af  Louis Vuittons håndtasker, bælter og silkebluser er det tydeligt, at vi bare ikke kan få nok af det cool brand!

Psst … I Danmark er Tise lige nu ekstra populær, når det kommer til køb og salg af designerbrands. Du kan læse mere om den hurtigvoksede app lige HER.

Læs også: Her er Gannis nye sommerkollektion, som vi bare må have fat i

Vi har i galleriet herunder samlet 9 klassiske designertasker, som du roligt kan investere i, når du shopper secondhand, og endda muligvis sælge videre igen med en gevinst på kontoen i sidste ende. Happy vintage-shopping (and selling)!

6 tasker du roligt kan investere i

Læs også: Her er Tiffany & Co.'s nye globale ambassadører, som du helt sikkert kender

Relaterede artikler