Foto: Imaxtree, Foto: PR
Stjæl stilen

Det cool, herreinspirerende lag-på-lag look

af Siw Melchiorsen 7/01/2020
Er du vild med brune nuancer, dyreprint og lag-på-lag trenden? Så stjæl stilen lige her fra en af de mange inspirerende og velklædte streetstyle-kvinder, der blev spottet under den seneste internationale modeuge…

Under de internationale modeuger spotter de mange streetstyle-fotografer den ene streetstyle-darling efter den anden, når de er på farten fra show til show.

Den seneste modeuge var bestemt ingen undtagelse, og de mange looks bød på alt fra de sporty looks til de feminine og herreinspirerede af slagsen og alt andet derimellem.

Skab et lag-på-lag look ved at kombinere forskellige materialer såsom uld, strik og læder ovenpå hinanden. Leg med sammensætningerne på utraditionel vis ved for eksempel at style din blazer ned i et par oversized bukser eller lad et bælte sno sig udover din blazer og skab herigennem et sanseligt look med dybde og kant.

Vælg et par oversized herreinspirerede bukser, et par loafers eller en oversized blazer for at tilføje et herreinspireret strejf til looket. Og tilsæt chunky smykker, et par solbriller eller en stram frisure for at give looket et pift af coolness.

Læs også: 10 maskuline blazere, der aldrig går af mode.

Vil du stjæle stilen for at skabe det komplette look? Eller vil du blot have fingrene i et enkelt af stylesene? Uanset hvad - så se med i galleriet nedenfor og shop 9 styles til det cool, herreinspirerede lag-på-lag look: