Spottet på Instagram: Denne vamsede it-frakke vil redde dig i de kommende måneder

Foto: Imaxtree, Foto: PR

Du har måske fundet den perfekte frakke til efteråret og regnjakke til regnvejret – men hvad gør du, når kulden bidder, og du skal ud af døren om morgenen?

Hele Instagram har kastet sin kærlighed på vamsede shearlingfrakker, og med god grund – for hvad bedre end et item, der er komfortabelt, som kan holde dig varm efteråret igennem og tilmed er in?

Gør som influencer Lucy Williams og hop i en kort, cool shearlingjakke og pift den op med chunky guldsmykker i kontrast til frakkens bløde og casual udtryk:

Har du brug for en frakke, der både kan varme dig, når du skal ud i bare stænger og høje hæle, men også når du er på farten i hverdagen?

Så vælg en lang, vamset shearling-inspireret version som her, hvor Chloé Harrouche er hoppet i en skøn By Malene Birger-sag:

Er du til et mix af det feminine og sporty look?

Så kombiner en kort udgave af den shearling-inspirerede frakke med en lang kjole og skab et quirky look, som her hvor influencer Camille Charriere netop er hoppet i den kombination:

Læs også: Denne type støvler er et musthave i din efterårsgarderobe

Og shearling frakkernes fremtræden har i den grad fået følgeskab af andre vamsede accessories såsom hatte og tasker, der netop vrimler frem i øjeblikket og ligeledes kommer dig til undsætning i efterårs-og vinterkulden.

Er du også på jagt efter den helt perfekte og vamsede frakke til at holde dig varm?

Så se med i galleriet nedenfor og find den, der passer til dig:

Spottet-på-IG-shearling-frakker-elle-dk

Relaterede artikler