Spottet på Instagram: Denne type støvler er et musthave i din efterårsgarderobe

Foto: Imaxtree, Foto: PR

Har du også bemærket de langskaftede støvler, der ses allevegne i øjeblikket i forskellige udgaver og styling-kombinationer?

Så har du med garanti et trendspotter-øje, for de langskaftede støvler er et musthave i din garderobe netop denne sæson. Og endnu bedre – med et par langskaftede støvler kan du forlænge levetiden på dine elskede sommerkjoler og nederdele, hvis du heller ikke er helt klar til at give helt slip på dem endnu.

Med de langskaftede støvler har du et væld af muligheder for at style dem på forskellig vis. Style dem gerne med en nederdel og hop i lag-på-lag, så du skaber et sanseligt eftersårslook med tyngde og substans, som her hvor norske Annabel Rosendahl har stylet sine støvler med en nederdel og lag-på-lag af skønne efterårsstyles:

Kombinér med fordel de langskaftede støvler med stramme jeans og en anden af denne sæsons helt store trends; nemlig en oversized blazer.

Læs også: Her er 5 instagrammere, der inspirerer os.

Herigennem skabes et cool workwear-look, der er både praktisk og anvendeligt til dagtimerne såvel som aftentimerne. Som her hvor influencer Felicia Akerstrom er hoppet i et cool look med netop de langskaftede støvler, tilsat stramme jeans, en oversized blazer og en skøn matchende taske:

Har du mod på at vove dig ud i en af de seneste spottede styling-kombinationer med de langskaftede støvler?

Så kombiner dine støvler med et par løse bukser og lad buksebenene være nede i støvlen, så der skabes et legende, poset og oversized look. Afprøv gerne stylingen med et suit eller prøv dig frem med et par delvist løse jeans, som her hvor danske Pernille Teisbæk er hoppet i et par langskaftede støvler tilsat et par delvist løse denimbukser:

Er du også på udkig efter et par perfekte langskaftede støvler til denne sæson, så se med i galleriet nedenfor og find det par, der passer perfekt til dig:

langskaftede-støvler-galleri-elle-dk

Relaterede artikler