Foto: Instagram @pernilleteisbaek
Spottet på Instagram:

Denne type skjorte stor-hitter overalt på Instagram

af Siw Melchiorsen 14/01/2020
Du har måske allerede bemærket de oversized kraver titte frem udover trøjen, strikken, blazeren eller vesten på din yndlings-influencer? Ikke desto mindre vælter netop skjorter med oversized kraver frem i modebilledet, og særligt ét dansk brand er med i front på den nye trend…

Selvom vi er mange, der knuselsker den klassiske skjorte, har den i øjeblikket fået sig en konkurrent, der sjæler rampelyset.

Skjorter med oversized kraver boomer nemlig frem - og ses især stylet i kombination med strik.

Særligt den danske designer-darling Ganni er igen med som trend-frontløber, og deres version af den oversized skjortekrave spottes netop på et væld af fashionistaer verden over - og med god grund for skjorten findes i flere forskellige udgaver, der spænder fra ensfarvede til stribede, som nedenfor hvor danske Mathilde Gøhler har stylet den stribede Ganni-version med en enkel strik, der lader kraven stå i fokus:

Også spanske Blanca Miró har med sit brand La Veste sat sit helt eget præ på trenden og designet to varianter af den populære skjorte sammen med brandets anden designer Maria de la Orden.

Læs også: Siws favoritter: 15 ultimative januar-scoops på udsalg

En skjorte, der med sit design emmer af elegance med en retroperspektiv vibe:

Amerikanske Leandra Medine er imidlertid hoppet med på trenden og den oversized skjortekrave i kombination med en skøn læder-sag, der i sammenspil skaber en skarp kontrast mellem det elegante og det rå:

Er du også forelsket i de oversized kraver, og har du lyst til at hoppe med ombord på trenden? Så se med i galleriet nedenfor og find 5 bud på varianter af den oversized (skjorte)krave: