Spottet på Instagram: Denne type skjorte er tilbage i modebilledet

Foto: PR, Foto: Imaxtree

Hvis du gik og troede, at de fashionable kvinder allerede har tappet herregarderoben for de styles og silhuetter, der var at komme efter, så kan du godt tro om igen. Skovmandsskjorten har nemlig vundet frem, og spottes nu på Instagram i stor stil.

Style for eksempel skovmandsskjorten med et par jeans, en T-shirt og et par flade sneakers, loafers eller støvler for at skabe et afslappet og cool look. Som her hvor influencer Blanca Miró er hoppet i denne kombination:

Giv et ELLE-abonnement på 12, 8 eller 4 numre af ELLE.

Er du mere til det feminine og elegante? Så kombiner gerne skovmandsskjorten med et par suitbukser, der har vidde i bunden og tilsæt en hæl i form af en støvle eller en stillet – og skab et mere sofistikeret, men afslappet look. En kombination som danske Charlotte Caroline her er iført:

Vil du pifte skovmandsskjorten op til de mere festlige begivenheder, så kan du med fordel style den med en nederdel eller en kjole, et par langskaftede støvler eller stiletter for at skabe et festligt twist. Og så er der blot tilbage at finde en cool taske og give den gas på smykke-fronten. Lad dig inspirere af Lisa Olsson, der netop har valgt at kombinere sin skovmandsskjorte med en nederdel, taske og cool støvler i dyreprint:

Læs også: Stjæl stilen: Det feminine look med et klassisk twist.

Er du også på jagt efter en skovmandsskjorte? Så se med i galleriet nedenfor og find den der passer perfekt til dig:

skovmandsskjorten-galleri-elle-dk

Relaterede artikler