Denne nye Asos-app revolutionerer din online shopping

Foto: @asos

Siden august 2017 har appen Style Match fra Asos været tilgængelig for de engelske brugere. Nu er den smarte app ikke længere forbeholdt vores vestlige naboer – for nu er Style Match appen også tilgængelig i Danmark. Og hvis du er fan af online shopping, bliver du nødt til at have denne funktion med det samme - den revolutionerer nemlig den måde, du finder dit næste yndlings-item online.

For du kender vist problemet, som vi alle har oplevet; du ser drømmejakken i et magasin eller på Instagram, men ikke kan finde nogen informationer på, hvor jakken er fra eller hvor du kan købe den. Lyder det bekendt? Det problem løser Asos én gang for alle med deres nye app.

Med Style Match kan du nemlig uploade et billede af eksempelvis drømmejakken (eller skoene, eller øreringene eller blusen, eller...), som du har spottet fra et magasin eller hos din yndlingsblogger på Instagram. Herefter gennemsøger Asos 85.000 af deres produkter på webshoppen for at finde et match – og det er en virkelig smart løsning, hvis vi selv skal sige det!

Læs også: Shoppegalleri: 10 flotte par øreringe til foråret

Så nu skal manglen på information om mærke og forhandler ikke stoppe dig fra at få fingrene i dit næste drømmekøb – hav os undskyldt imens vi downloader vores nye yndlingsapp!

Relaterede artikler