Spottet på Instagram Den wearable dyne, der holder dig varm hele vinteren

Foto: Imaxtree, Foto: PR

Hele Instagram har kastet sin kærlighed på den vamsede, fløjlsbløde dynejakke, og vi forstår det godt - for hvem ville ikke gerne krammes af sin dyne hele dagen lang?

Vi ser den i et væld af udgaver, længder og former – og selvom dynejakken umiddelbart kan virke tung og klodset, så kan den styles lækkert ind  i flere forskellige looks, der både tæller sporty, romantisk og casual.

Style for eksempel dynejakken med et kjole eller nederdel og kombiner gerne looket med et par langskaftede støvler.

Ved kombinationen af de langskaftede støvler, kjolens feminine snit og dynejakkens volumen skabes et romantisk look med et råt, cool twist. En kombination som PR-koordinator Mathilde Augusta Dam netop viser her på allerfineste vis:

Er du mest til det komfortable og afslappede look – og måske en af dem, der kronisk fryser? Så vælg en dynejakke i den lange udgave og gå vinteren i møde uden at være nervøs for at komme til at fryse. Style den casual og comfy med et par jeans, flade støvler og en crossbody-taske – og skab herigennem et praktisk og komfortabelt look, ligesom influencer Annabel Rosendahl her har stylet sin:

Vil du spice dit hverdagslook en smule op? Så tilføj et sport twist til din dynejakke for eksempel i form af en smal solbrille eller et par sneakers - og skab et komfortabelt look, der emmer af über coolness. Netop kombinationen af dynejakken tilsat den smalle solbrille viser danske Tina Maria på sejeste vis her:

Læs også: Denne type støvler er et musthave i din efterårsgarderobe.

Er du også på udkig efter den perfekte dynejakke, så du kan holde varmen vinteren igennem, så se med i galleriet nedenfor og find den der passer til dig:

dyne-frakker-elle-dk

Relaterede artikler