Shopping

De skønneste rejsetips worldwide

af Josephine Aarkrogh 8/10/2009
Der er ingen tid at spilde. Der venter dig masser af fede oplevelser i den store vide verden, og her giver ELLEs medarbejdere worldwide, deres bedste rejsetips

Rejsetips fra nogle af ELLEs mange redaktioner rundt om i verden.

Portugal
Alle områder i Portugal er meget forskellige. Algarve i syd er kendt for solskin, strand, vandsport og natteliv, og Vicentina (Alentejo) kysten er den mest kendte. Hvis du kan lide at shoppe, må du besøge den nye modebutik Jimmy (Jimmystyleshop. blogspot.com) og A Vida Portuguesa (Umacasaportuguesa.com), begge i Chiado.
Joana Brito, Skønhedsredaktør, ELLE Portugal

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Thailand
En af de ting, du ikke må gå glip af i Thailand, er strandene. Jeg anbefaler strandene på Samui Island i det sydlige Thailand. Prøv en spa-oplevelse der! F.eks. Sila Evason Hideaway (9/10 Moo 5 Baan Plailaem Borphut, Koh Samui, Suratthani 84320). Hov, og husk en myggespray til gåturen på stranden, der er fyldt med myg!
Soraya Wattanajiamwong, Redaktør, ELLE Thailand

Sydafrika
Hvis du vil være helt sikker på, at du er kommet til Sydafrika, skal du besøge et af de fem Singita Game-reservater for den allerbedste safarioplevelse i Afrika. De har den største samling vilde dyr og 'de store fem': løve, leopard, næsehorn, elefant og bøffel.
Nadine Oosthuizen, Redaktør, ELLE Sydafrika

Holland
Amsterdam er ideel til gåture - især langs kanalerne i Jordaan-området. Hvis vejret ikke er helt i top, så gå i Tuschinski-biografen (Pathe.nl/tuschinski, Reguliersbreestraat 26), hvor størstedelen af filmene er amerikanske med hollandske undertekster. Det er en restaureret bygning fra 1920'erne i art deco-stil.
Iris Vandemoortele, Redaktør, ELLE Holland

Indien
Fyrstestaten Rajasthan er en kæmpe oplevelse - byen Udaipur med majestætiske paladser og smukke floder, den pink by Jaipur, Jodhpur med dens fantastiske Mehrangarh Fort. Og så er der Aman-i-Khás; en luksus-ødemarkscamp, hvis telte konkurrerer med komforten på et femstjernet hotel. (Amanresorts. com/amanikhas/home.aspx).
Mehernaaz Dhondy, Artikelredaktør, ELLE Indien

Frankrig
To gader fra stormagasinet Le Bon Marché ligger Le Recamier (4 rue Recamier, 7. arr.), hvor du kan nyde friske souffléer. Her spiste Michelle Obama, da hun var i Paris for nylig. Chokoladebutikken Patrick Roger er desuden helt fantastisk (108 blvd. Saint Germain, 6. arr., Patrickroger.com). Johanna Jégou,Koordinator, ELLE Frankrig

Japan
Der er meget moderne arkitektur i Tokyo, specielt i Aoyama og Ginza er mange af designerbutikkerne tegnet af kendte arkitekter: bl.a. Prada Boutique (arkitekter: Herzog&de.M), Louis Vuitton (arkitekt: Jun Aoki), Dior Omotesando (arkitekt: Sanaa), Chanel Ginza (arkitekt: Peter Marino), Lanvin (arkitekt: Hiroshi Nakamura)
Naoko Ogata, Redaktør, ELLE Japan

Indonesien
Indonesien har så mange forskellige typer mad. Hver by har sin egen 'nationalret'. Det sikreste, jeg kan anbefale, er Nasi Goreng (stegt ris), Satay Ayam (kyllingesatay med peanuts) og Gado-gado (blandede grøntsager i peanutsauce). Hvis du kan lide strande, kan du, ud over Bali, tage til Manado i South Sulawesi. Hvis du er mere til kulturelle ting, kan du tage til Jogjakarta i Central Java og besøge templer og museer.
Dian Sarwono, Redaktør, ELLE Indonesien

Korea
Seoul kan være en meget dynamisk by med larm og trafik, men byen har også stille oaser. Changdeokgung Paladset er det perfekte sted at nyde de smukke grønne haver og stilheden i skoven i downtown Seoul. I gyderne i Samcheong- dong er der fyldt med fine cafeer, restauranter og designerbutikker. Wooraeok i Seoul er et godt nudelsted.
Kim Hye-jin, Redaktør, ELLE Korea

Flere skønne rejsetips!
Få de hotteste rejsetips af ELLE
Insider's London

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her