Foto: Instagram
Shopping

Dagens stiltip: Skab form med oversized silhouetter

af Laura Marie Gotthardt 10/11/2015
Inspirationen til dagens stiltip er hentet fra ELLEs cheredaktør, Cecilie Ingdal Christiansen, som under Paris Fashion Week var iklædt oversized tøj på en meget flatterende måde - læs stylingredaktørens tip til, hvordan du skaber looket!

ELLEs chefredaktør rockede et sejt 70'er inspireret, oversized look under Paris Fashion Week tidligere på efteråret, og det har stylingredaktøren, Mie Juel, ikke kunne få ud af hovedet. Derfor forklarer hun nu, hvordan du skaber samme oversized effekt, som du samtidig ikke drukner helt i.

Læs også: Dagens beauty-tip: Sådan snyder du dig til større læber

Om looket siger Mie:

"Jeg er ret pjattet med dette look, som min chef, ELLEs chefredaktør, var iklædt under Paris Fashion Week. Alt er oversize - fra de vige bukser og toppen til Célines 'Box Bag' og de store runde solbriller. Man kunne meget let komme til at forsvinde i dette look, men fordi blusen er stylet ned i bukserne, bliver der skabt noget form, der oven i købet er ret så flatterende. Derudover er farvesammensætning helt fænomenal og simpelthen så spiselig… minder mig om en tur i skoven med brændte blade og røde bær på træerne."

Følg Cecilie på Instagram lige HER og tjek galleriet, hvor du kan få stylingtips af Mie til den oversized herreskjorte.