Dagens stiltip: Flabet styling
Foto: @lizzyvdligt
Shopping

Dagens stiltip: Mix and match

af Kathrine Rahbek Lindholm Stentebjerg 23/09/2016
Det kan være svært at style farver eller items med print. Men hvis der er en, der er god til og slipper godt afsted med det, så er det bloggeren Lizzy Van der Ligt. Nu guider ELLEs Style Editor Mie Juel dig til, hvordan du kan mikse farver, print og materialer på en lækker og stylish måde.

Her på ELLE-redaktionen elsker vi print, farver og forskellige materialer, men det kan nogle gange være svært at style - især, hvis man gerne vil kombinere forskellige farver og få sit outfit til at larme lidt ekstra.

ELLEs Style Editor Mie Juel har fået inspiration fra stylist og blogger Lizzy Van der Ligt, der godt kan lide at lege med den vovede styling. 

Læs også: Her er de bedste 9 Emmy-nominerede serier, du skal se 

Om looket siger Mie: 

"Dette look er på mange måder helt forkert og alligevel så rigtigt. Man skal dog passe på med at kopiere det direkte, da det ikke er alle der kan slippe afsted med det. Så hvorfor vise det? Fordi det er dejligt til forveksling, at se nogen der tør bruge farver og mikse det på kryds og tværs - og så endda med prints. Fidusen er i virkeligheden at gå efter nogle basic items som Lizzy. Og så dertil et eller to items der er basic i farven, som den grå sweatshirt, så der er plads til at de andre items, som for eksempel den leopard printede Ganni jakke og de metallic lilla/lyserøde Gucci loafers kan larme lidt."

Se også: Dagens highstreet-fix: Loafers a la Gucci 

Psst... Har du ikke helt fået stillet din stiltip-sult helt? Så bare rolig! Der er endnu et stiltip til dig i galleriet, hvor Mie Juel, guider dig til, hvordan du styler den blomstrede kjole. 

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2021-11-11/redaktionens-favoritter-3_2.jpg

Blazer, Cos

DKK 1.200,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-4_2.jpg

Strik, & Other Stories

DKK 700,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-5_2.jpg

Jeans, Nanushka

DKK 2.190,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-6_2.jpg

Taske, Marge Sherwood

DKK 1.600,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-7_2.jpg

Kjole, Isabel Marant Étoile hos Net-a-porter

DKK 2.080,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-8_2.jpg

Skjorte, Anine Bing hos Net-a-porter

DKK 1.340,-
Køb her