Cheap'n'Chic: Stilfuldt og komfortabelt workwear-look på budget

Cheap n Chic: Back to work
Foto: All Over Press

Tiden er inde til at lægge nytårets festlige outfits på hylden for en stund. Arbejdet kalder igen, og den næste ferie føles måske langt ude i fremtiden. Her på ELLE synes vi i hvert fald, at den første uge i januar er lidt mindre glamourøs og hyggelig end december.

ELLEs moderedaktion har derfor lavet en guide til, hvordan du kan komme igennem vinteren med et chikt og komfortabelt look.

De lidt oversized boyfriend jeans holder stadig, og det skønne ved dem er, at de kan styles på utallige måder! Brug dem med en løs T-shirt, en varm strik og en bomberjakke diskret hængende over skuldrene for et afslappet look. Skal looket piftes op, kan du tilføre et par støvler med en lille hæl og en fin taske.

Læs også: Cheap'n'Chic: Skicool på budget 

Mange af de store modehuse har den seneste tid haft fokus på tasker i flotte farver og gerne med nitter, sten eller perler. Heldigvis behøver du ikke nødvendigvis at gå ud og investere i en dyr en af slagsen - mange af highstreet-butikkerne har nemlig gjort de anerkendte modehuse kunsten efter og lavet en masse fine tasker til overkommelige priser. 

Se også: Shoppegalleri: Få den fine lyserøde forsidelook

Bliver det ovenstående look lidt for komfortabelt til jobbet? Så skift T-shirten ud med en fin skjorte, bomberjakken med en fin cardigan og støvlerne med et par lave pumps – superfint til en afslappet, men chik dag på jobbet.

Se med i galleriet nedenunder og find dine favorit-items til et komfortabelt workwear-look. 

Cheap'n'Chic: Back to work

ELLEs nyhedsbrev

Relaterede artikler