Cheap'n'Chic: Sommerlig midi-nederdel

Foto: All Over Press

Om sommeren må man gerne skrue lidt op for charmen og de sødmefulde og femine looks. Og hvorfor ikke gøre det i sæsonens uundgåelige midi-nederdel med høj talje? Midi-nederdel er som skabt til at integrere farver i dit look, som også hører sommen til, og med den rette styling kan det fine og klassiske skirt sagtens være afslappet og sommer-casual. 

Prøv eksempelvis at style den mønstrede midi-nederdel med en ensfarevt, klassisk kortærmet skjorte for et look der både er sødt, uskyldigt og seriøst  - og går an uanset om du er på sommershopping i Paris' pulserede gader eller til grillfest i Rørvig. 

Afhæningt af, hvor og hvornår du bærer outfitet kan du skure ekstra op eller ned for de søde eller casual vibes: Spinkle sandaler vil understreg lookets nederdelens sødme, mens et par sneaks (gerne med patches eller glimmer) vil gøre ourfittet mere streetcool. Uanset hvor du er så top looket med et par iøjnefaldende solbriller, der er prikken over i'et ti et hvet sommerlook!

Se hvordan du skaber stilen på budget i galleriet nedenfor, hvor ELLEs moderedaktion har håndplukket 10 highstreet items til looket...

Cheap'n'Chic: Sommerlig midi-nederdel

 

Relaterede artikler