Cheap'n'Chic: Sofistikeret modeugelook på budget

moderedaktionen guider dig til et modeugelook på budget

Under modeugerne er der rift om de perfekte streetstyle-looks. Det gælder om at fange fotografernes opmærksomhed, så der kan vises nye, sjove, klassiske eller anderledes trends. At skille sig ud fra mængden er derfor et af de bedste tricks, hvis du vil spottes.

Et sofistikeret look fra inderst til yderst kan ofte få os til at føle os selvstændige og smukke, men med hvad med en smule ekstra opmærksomhed?

Læs også: Dagens beauty-tip: Pas på dine kinder i kulden

Sort er altid safe, og den farve de fleste af os hæfter sig til i hverdagen, men det behøver langt fra at være kedeligt. Det er de små (eller friske) forandringer, der tæller. I denne uge er vi blevet ret vilde, når der er et touch af en farve. Det kan gøre underværker for dit look med et lille twist af noget nyt - eksempelvis en rød jakke.

Gå efter et sort look med klassiske items såsom rullekraven, de vide bukser og de sorte støvletter. Smid en farvet jakke over og tilføj lidt lækkert undertøj inderst. Læg sidste finish med en lys neglelak og en fin ring for at fuldende det sofistikerede look.

Læs også: Få beauty-looket: Golden Pieces

Se med i galleriet hvor ELLEs moderedaktion guider til et sofistikeret modeugelook på budget…

Psst... klik eller 'swipe' dig igennem billederne.

Cheap'n'Chic: Sofistikeret modeugelook på budget

Relaterede artikler