Cheap'n'Chic: Sådan får du Olivia Palermos casual look med den lange nederdel

Foto: All Over Press

Stilikonet Olivia Palermo en mester i at mixe farver og materialer, og vi ELLEsker at kopiere hendes altid stilsikre look! Hvad enten hun går all-in på pangfarver og høje stiletter eller, som her, i et nedtonet og afslappet tone-i-tone look, der passer perfekt til de køligere af sommerens dage (for dem er der desværre et par stykker af for tiden), er vi klar til at følge hendes mode-bud.

Looket er sammensat af sæsonens it-item, den lange skønne nederdel, og en minimalistisk (man fristes til at sige ’Scandi-cool’) grå sweater. Outfittet afrundes med simple hvide sneaks, der fuldender den comfy-chikke stil – og desuden er geniale uanset om du skal udforske New York, Paris eller Berlin til fods denne sommer eller skal tilbringe dagen på kontoret. Prikken over i’et, og det der gør det neutrale look interessant er en yndig sol-gul taske, velplejede negle, fugtet hud og et par lækre sunnies.

Mix også gerne en lyserød silke nederdel og en hvid cashmere sweater eller en denim nederdel og en hvid bomuld tee. Looket går absolut an uanset om du skal agere streetstyle queen i storbyens gader eller regere gangene på kontoret!

I galleriet nedenfor har vi samlet de 10 items, du skal have, for at skabe stilen på budget! 

Cheap'n'Chic: Olivia Palermo med lang nederdel på budget

 

 

Relaterede artikler