Cheap'n'Chic: Nytårschic med wow-effekt

Cheap n Chic: Festlig nytårschic med wow-effekt
Foto: All Over Press

Årets sidste fest nærmer sig, og traditionen tro bliver der med garanti skruet op for alt, hvad der rimer på glimmer, glitter og pailletter i de fleste kvinders garderober. Men hvis der er én fest på året, hvor der ikke er grænser for mængden af guld og glimmer, store øreringe og pailetter til den store guldsmedalje, så er det jo nytårsaften!

Derfor har ELLEs moderedaktionen også fundet inspiration i en af de kvinder, som bærer lige præcis disse elementer med stil - den ultimative it-girl i 2016; topmodellen Gigi Hadid. 

Se også: ELLE guider: Nytårslooket anno 2016

Med inspiration fra et af Gigi Hadid lækre looks under Paris Fashion Week i år, hvor hun bar den smukkeste kjole fra Adam Selman, guider moderedaktionen til et lignende look - bare på budget.

Vi anbefaler, at du går efter et enkelt 90’er-inspireret festlook som Gigi Hadids pailletkjole, hvor der er masser wow-effekt i form af pailletter og glimmer tilført en fin choker-halskæde, som matcher en diskret læbestift.

Selvom kjolen skal være enkel, må dine accessories gerne være mere legesyge og pyntesyge. Det er jo kun nytårsaften en gang om året!

Læs også: Sådan serverer du din champagne nytårsaften

Fra ELLEs moderedaktion skal der med andre ord lyde et stort 'go' til guld, glimmer, pailletter, perler og andre festlige styles kombineret med en naturlig makeup, hvor der er fokus på farvede læber og velplejede lokker.

Se med i galleriet, hvor vi guider til looket trin for trin...

... Happy New Year!

Cheap'n'Chic: Nytårschic på budget

Relaterede artikler