Cheap'n'Chic: Colour me happy!

Foto: All Over Press

Dette forår er der fokus på farver, så hvorfor ikke kaste dig ud i det og prøve noget nyt? Ved at tilføje farver til dit outfit, tager du nemlig forskud på foråret og jager vintertristheden væk.

Du kan fx hoppe i en farverig nederdel og sammensætte den med en fin striktrøje. Og hvis strikken er tyndstrikket, kan du bruge den helt indtil foråret. Du kan enten nøjes med én enkel farveglad detalje, som fx en stribet nederdel, eller gå all in med farver fra top til tå, hvilket helt sikkert vil vække opsigt. Hvis du ikke har mod på en masse pangfarver på én gang, så gå efter de mere afdæmpede farver – på den måde omfavner du stadig det ensfarvede look, men på en mindre iøjnefaldende måde.

Læs også: Dagens stiltip: Sådan bliver du chik i en frakke med farve

Som tilbehør til dit farverige outfit, kan du tilføje et par lækre støvler, en læderjakke og solbriller – det slår aldrig fejl! Det vil gøre dit look både cool og afslappet og få dine farverige items til at stråle. 

Er du ikke helt overbevist endnu, så start i det små. Du kan fx investere i en farverig clutch eller et mobilcover i en farve, du godt kunne tænke dig at prøve af - lidt er nemlig også godt.

Med andre ord - gå foråret i møde med devisen "Colour me happy!"

Se med i galleriet, hvor ELLEs moderedaktion guider til dig det perfekte farverige outfit... 

Cheap'n'Chic: Colour me happy

Relaterede artikler