Cheap'n'chic: Bliv vintersmuk på budget!

Foto: All Over Press

Foto: All Over Press

ELLEs modereaktion er gået i vintermood, og guider dig derfor til et lækkert vinterlook, hvor du både kan se lækker og chik ud, holde dig varm - og bedst af alt: købe det hele for slik!

Vi anbefaler, at du finder en lang, lækker og varm strik og parrer den med et par overknee støvler. Det er den perfekte kombination til det kolde december-vejr i Danmark.

Se også: Shoppeguide: Glimmer og glitter overalt!

Når du skal finde din nye strik, anbefaler vi, at du går efter de bløde og klassiske farver som råhvid, bordeaux og dyb blå, som er essentielle farver i en gennemført vintergarderobe.

Brug din lange strik til strømpebukser, jeans eller udover en ulden nederdel og opnå et lækkert kjole-agtigt look. Hertil kan du med fordel tilføre et stort halstørklæde, som vil gøre dit look vintervenligt og stilet.

Se også: Shoppegalleri: 10 tidløse ure

For at give looket et twist, kan du bruge en rullekrave under strikken - og gerne i en anden farve end strikken. Top looket med en neglelak, der passer til rullekraven og wupti - du har et gennemført og stilet vinterlook!

Vi har samlet et vinterlook på budget i galleriet nedenfor, og her kan du både finde priser og links til de enkelte style.

Psst... Sidder du ved mobilen, 'swiper' du bare!

Cheap'n'chic: Vinterlook på budget

Relaterede artikler