Annonce

Bliv klar til en ny sæson med Vila

af annonce 15/09/2017
Efterår betyder, at det endelig er tid til at klæde sig rigtigt på igen, og vi har fundet 8 efterårs-musthaves fra Vila, der klæder dig helt rigtigt på til den nye sæson!

Efteråret er kommet, og herfra lyder der ingen bitre miner over koldere luner og regnfulde vinde. Nej, for efteråret betyder, at det endelig er tid til at klæde sig rigtigt på igen! Væk med alle de florlette sommerkjoler og minimale beklædningsgenstande, og frem med de ting, der gør det sjovt at klæde sig på, og hvor man for alvor kommer langt, jo mere man har på!

Leg med lag på lag, hiv støvlerne frem fra bagerst i skabet, gå efter markant overtøj, og svælg i bløde striktrøjer, for tilsammen giver det nemlig den perfekte start på den kolde tid. Du finder de bedste detaljer i efterårskollektionen fra Vila, som har alt, du skal bruge, til en stilfuld sæson, hvor volumniøse ærmer, interessante proportioner, længde-miks og fornyede silhuetter gør efteråret alt andet end gråt, koldt og kedeligt!

Læs også: Moderedaktørens 10 septemberfavoritter

Med undgangspunkt i de to ting, der karakteriserer den kommende sæson allerbedst, nemlig 'Work-wear' og 'Keep Warm', har vi fundet otte styles fra Vilas efterårskollektion, der får dig både lunt og stilsikkert gennem årets sidste måneder. Alle styles kan købes online og i din lokale Vila-butik.

Lad sig inspirere af de fine styles i galleriet nedenfor, og se mere i Vilas efterårs-lookbook!

Psst..! Der er direkte links til det hele, så du med et enkelt tryk kan klikke dine favoritstyles hjem og skire efterårslooket!