Foto: Polina Vinogradova
Shoppegalleri

Bliv inspireret af månedens seje forsidelook med disse rå styles

af Josephine Aarkrogh 26/11/2020
Er du klædt på til årets mest festlige årstid? Med inspiration fra månedens forsidelook har ELLE samlet nogle rå styles, der er perfekte til årets (intime) julefrokoster, festlige aftener og ikke mindst nytårsaften, hvor vi endelig kan vinke farvel til 2020. Er du til markante suits, høje stiletter og masser af glimmer, så læs med her.

I denne måneds magasin hylder vi årets kvinder, mens rapperen Tessa pryder forsiden med et benhårdt glitterlook, der mest af alt udstråler masser af power.

December er normalt årets mest festlige måned med julefrokoster og lange aftener fyldt med glimmer og glamour. I år byder december på nogle lidt kortere aftener og meget intime julefrokoster, men det betyder ikke, at vi skal glemme det festlige og fine tøj.

Med inspiration fra december-nummerets forsidelook og månedens modeserie har ELLEs modeteam samlet nogle styles, der med skarpe snit og rå accessories skaber et powerfuldt festlook til alle månedens begivenheder. 

Læs også: 10 november-favoritter, der løfter din vintergarderobe

Ifør dig et fint sæt med skarpe snit, der fremhæver dine former. Eller et markant suit, der giver et råt men stilet look. 

Tilføj chunky sølv smykker for at give looket lidt kant - og gerne nogle, der skinner om kap med stjernehimlen. 

Se med i galleriet herunder, hvor modeteamet har samlet 11 rå styles, som du kan lade dig inspirere af, når du skal skabe dit eget powerfulde festlook.