Foto: Sean McMenomy og produktfoto
Annonce

Barbara Gullstein: Sådan skal du style dig til julens arrangementer og de afslappede juledage

af annonce 22/11/2019
Julefrokost, juleaften og juledagene… Julens mange arrangementer kræver alle noget forskelligt af det tøj du har på. ELLEs Barbara Gullstein tager dig igennem tre trends og outfit-kombinationer, der passer perfekt til alle julens anledninger.

Lige om lidt kimer juleklokkerne konstant, og uanset hvor du går eller står, er der højest sandsynligt et julearrangement i den ene eller anden ende af den festlige skala. Men hvad tager man på? ELLEs Fashion Feature Director, Barbara Gullstein, der i mange år har arbejdet som stylist, har været en tur forbi Gestuz, og fundet de styles, der får dig sikkert gennem julens arrangementer. Se med her, hvor hun giver sine stylingtips.

Psst ... ! Hvis du læser helt til bunds er der en særlig julegave til dig fra Gestuz

JULEFROKOST-OUTFITTET

Det første, der som regel rammer de fleste, er julefrokosterne, der (med undtagelse af nytårsaften) måske er dét arrangement på året, hvor du kan gå allermest all-in på både glitter, skinnende materialer og kjoler fra den mest festlige hylde.

Heldigvis skal du i år ikke holde dig tilbage med hverken pailletter eller materialer, der glimter eller er shiny i overfladen. Flere af de største internationale designere dikterer nemlig, at det er lige efter modebogen at klæde sig som var man en festdronning på det legendariske diskotek Studio54.

Hos danske Gestuz finder du også julens fineste bud på de ultimative julefrokostlooks. Barbara Gullstein fremhæver blandt andet en oversize maxikjole med blå pailletter, der med sine ballonærmer og flatterende snit ikke kræver andet end en høj hæl for at signalere, at det er tid til at tage en swing-om. Vil man fremhæve sin figur, kan den snildt bindes ind i taljen med et bælte – eller man kan balancere det festlige udtryk med en blazer, som en maskulin kontrast til den feminine silhuet.

Kjole, Gestuz, 2.299 kr. Køb her.

Et andet godt bud på årets julefrokostkjole er en sort kjole med glimmer, som man ikke skal holde sig tilbage for at tilsætte en top i en kontrastfarve indenunder, som vil give kjolen smuk dybde i den dybe udskæring.

Kjole, Gestuz, 999 kr. Køb her.

Er man mere til et suit, så gå efter et i velour, for, som Barbara siger: ”Det ser så dejlig dyrt ud!”.

Blazer, Gestuz, 1.299 kr. Køb her.

Bukser, Gestuz, 899 kr. Køb her.

OUTFITTET TIL JULEAFTEN

Til juleaften har mange tradition for at klæde sig pænt på – også selvom julen holdes hjemme og med dem man i øvrigt ser hver dag. Juleaften-looket er helt i tråd med en anden stor trend, nemlig ’New Minimalism’, hvor juvelfarver, feminine og enkle detaljer samt gode materialer er i fokus. Stilen er mere nydelig og pæn, end det er tilfældet til julefrokosterne. Barbara Gullstein fremhæver en højtaljet nederdel i en dybrød nuance med en skjorte med fine detaljer, som et fint bud til juleaften-looket.

Nederdel, Gestuz, 2.499 kr. Køb her.

Skjorte, Gestuz, 999 kr. Køb her.

Et andet bud, der er lidt mere i den rå, men stadig pæne ende, er et par højtaljede læderbukser. Her kan man med fordel tilsætte en skjorte, som i stedet for at knappes, som gør udtrykket meget stramt og skarpt, kan bindes om livet. Det giver skjorten en helt anden feminin blødhed, der er perfekt til juleaften.

Slå-om skjorte, Gestuz, 699 kr. Køb her.

Læderbukser, Gestuz, 2.499 kr. Køb her.

TØJET TIL ALLE JULEDAGENE DERPÅ

Ligeså snart den sidste gave er åbnet og lysene på juletræet er brændt ud, indfinder der sig en umiskendelig lyst til at smide det pæne tøj og hoppe i hyggetøjet. Og i år kan du endda klare det behagelige og moderne i én lækker, blød løsning. En tredje af vinterens store trends er nemlig netop luksusversionen af hyggetøjet, hvor uld, kashmere, pels og bløde, beige nuancer spiller førsteviolin.

Barbara fremhæver et stikket sæt i brændt okkerfarvet uld som ”… sættet, jeg kommer til at bo i fra 25. december til nytårsaften.” Det passer både til en eftermiddag i julelysenes skær på sofaen, eller, hvis man lokkes ud i vintervejret, med et par knæhøje støvler ud over bukserne, overdelen ned i bukserne, et bælte i taljen og en eksklusiv camel-coat ud over. Så er man ikke blot varm, men også yderst fashionabel.

Sweater, Gestuz, 1.299 kr. Køb her.

Bukser, Gestuz, 1.299 kr. Køb her.

Støvler, Gestuz, 2.699 kr. Køb her.

Frakke, Gestuz, 2.999 kr. Køb her.

Alt kan shoppes på gestuz.dk

Og hvis du alligevel er i København K, så smut forbi Gestuz-butikken i Store Regnegade, hvor du indtil 31. januar får 10% på alt i butikken (med undtagelse af udsalgsvarer), hvis du fortæller, du har læst denne artikel på ELLE.dk. I butikken kan du også se, hvilke styles ELLE har udvalgt som favoritter til jul med små skilte på bøjlerne.