Foto: @katbinne/PR
Shopping

Bamsestøvlerne er tilbage: Her shopper vi dem

Nikita Hoffmann Andersen 6/01/2022
Du husker sikkert de populære bamsestøvler fra dine teenageår i 00’erne, og måske har du stadig et par i gemmerne? Hvis det er tilfældet, kan du godt finde dem frem igen, for med legenden Cher i front er bamsestøvlerne tilbage. Her shopper vi dem.

Bamsestøvlerne – særligt favoritten fra brandet Ugg, der netop har lanceret en kampagne med ingen ringere end Cher som ansigt for dem – var et musthave i 00’erne, hvor du garanteret stylede dem med bedste Paris Hilton-stil med et velour-joggingsæt og similistensbesatte accessories.

I virkeligheden er den kombi ikke længere et levn fra fortiden, for bamsestøvlerne er i den grad tilbage, og det samme er den glossy year 2000-vibe med alt, hvad dertil hører.

Efter mere end et årti væk fra din skohylde er de åh så bløde bamsestøvler garanteret røget direkte ind øverst på din skoønskeliste – og på dit instafeed:

Mest populære er luksus-buddene fra Ugg og New Zealand Boots, men er du faldet over bamsestøvler-trenden, fås den i flere forskellige prislejer.

I galleriet herunder har vi samlet fem bud, så du kan gå smart og varm ud i vinteren.