ANNONCE | Her er Jane Kønig-teamets personlige favoritter

I denne måned sætter vi fokus på cool kvinder og den succesfulde smykkedesigner, Jane Kønig, er en af de mange danske kvinder vi beundrer. Bag navnet gemmer sig en stor kollektion af toneangivende smykker og ikke mindst en historie om en stædig og passioneret guldsmed, som aldrig går på kompromis med hverken design eller konstruktion.

Jane Kønig henter inspiration fra sin hverdag – fra mennesker hun møder i det Københavnske gadebillede og i det store udland. Med sin kreative og legende tilgang til design har Jane Kønig skabt talrige af smykker, som alle giver kvinderne mulighed for at mikse og matche og skabe deres eget personlige look. Intet er givet på forhånd, smykkernes særlige blanding af originalitet og enkelthed opfordrer kvinderne til at lege videre med sammensætninger og forskellige looks - lige fra det feminine og over i rock’n’roll. 

Og så omgiver hun sig med et team af både dygtige og smukke piger. Vi har spurgt seks piger fra hovedkontoret, der hjælper med alt fra salg og produktion til PR og kommunikation, om deres personlige favoritter iblandt de smykker, de omgiver sig med hver dag.

Se med i galleriet og hør hvad smykker betyder for Funda, Laura, Marie, Johanna, Sabrina og Cecilie.

Psst... brug pilene i galleriet eller 'swipe' for at se mere.

Jane Kønig teamets personlige smykkefavoritter

Relaterede artikler