Annonce | Gå på opdagelse i Georg Jensens digitale juleunivers

Foto: Georg Jensen

Som noget helt nyt har Georg Jensen netop lanceret et nyt digitalt juleunivers, hvor fokus er på glæden ved at give.

Den digitale julekampagne har fået navnet 'The Gift of Giving' og tager udgangspunkt i glæden ved at give, herunder den glæde man har, lige inden man skal give en gave – bliver modtageren overrasket eller henrykt, eller begge dele?

Nogle gange har måden, hvorpå en gave bliver leveret, også noget at sige - og nogle gange kan det endda give pote at give den på en anderledes måde. Lige præcis dén tanke udfordrer Georg Jensen i deres nye digital kampagne 'The Gift og Giving', der er lavet som en lille film, hvor brugerne kan gå på opdagelse på egen hånd.

SE FILMEN HER!

I filmen er man med som gæst til en eksklusiv fest, hvor en masse feststemte mennesker er samlet, og i filmen bliver man så præsenteret for 3 situationer med to forskellige måder at give en gave på - finessen er dog, at det er dig, der vælger gaven, og hvordan gaven skal gives.

Georg Jensens fine 'The Gift of Giving'-univers er sjovt, anderledes og næsten helt forførende - og måske kan du endda blive inspireret til, hvordan du selv skal overrække din kommende julegave til kæresten, moderen eller manden i dit liv.

Filmens 3 gavesituationer præsenterer netop to forskellige måder at give gaver på - og derfor også to vidt forskellige reaktioner. 

I filmen bliver man undervejs også præsenteret for nogle af de fine ting fra Georg Jensens smykkeserier og deres 'Living'-univers, herunder den elegante Vivianna Dew Drop-halskæde, den ikoniske Koppel-kande, det historiske Konge-forstørrelsesglas, en funklende Fusion-ring, den smukke Torun-brevåbner og maskuline Koppel-ur.

'The Gift of Giving'-videoen kan også aktiveres på en smartphone som fjernkontrol og være med til at skabe en personlig oplevelse af kampagnen på to forskellige skærme på samme tid.

Gå opdagelse i Georg Jensens 'The Gift of Giving'-univers og få ny inspiration til dine julegaver - både hvad du skal give, men også hvordan gaven skal gives!

SE FILMEN HER!

I galleriet har vi samlet nogle af de fine ting fra Georg Jensen, som man møder i filmen.

Annonce | Gå på opdagelse i Georg Jensens digitale juleunivers

Relaterede artikler