Annonce | ELLEs efterårs-favoritter fra Selected Femme

Onsdag den 4. november 2015 kl. 19-21 skal du sætte kryds i kalenderen, hvis du vil med til en eksklusiv og inspirerende shoppingaften sammen med Selected Femme og ELLE.

Selected Femme og ELLE har nemlig fornøjelsen af at invitere dig og en ledsager til en inspirerende shoppingaften i SELECTED i Frederiksberg Centret.

Se også: Dagens drømmekøb: Yves Saint Laurent taske

Der er lagt op til en skøn aften i modens tegn, hvor SELECTED FEMME chefdesigner Åse Wasbrekke vil præsentere vinter 2015-kollektionen samtidig med, at ELLEs moderedaktion vil fortælle dig alt om sæsonens nye tendenser og vise deres favoritter fra Selected Femmes vinterkollektion.

Du kan læse mere om eventet HER

Se også: Acne popper op - spar 75% i 48 timer

Som optakt til denne aften har ELLEs digitalredaktør, Laura Lawaetz, fundet 10 af sine efterårsfavoritter fra Selected Femmes nuværende kollektion - se dem alle i galleriet.

Og hvis du skulle gå hen og forelske dig en af de styles, som Laura har udvalgt i galleriet, kan du glæde dig over, at du shoppe det hele med 20% i butikken onsdag den 4. november til eventet - der er nemlig 20 % rabat på alt i butikken (gælder dog ikke i forvejen nedsatte varer). 

Tilmelding:

Eventet er gratis at deltage i, men tilmelding sker efter først til mølle-princippet. Så skynd dig at send en mail med navn og adresse til [email protected].

Du modtager en mail, hvis du har fået plads til eventet.

Se alle digitalredaktørens favoritter fra Selected Femme i galleriet!

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet.

Annonce | ELLEs efterårs-favoritter fra Selected Femme

Relaterede artikler