Årets sidste fester: 20 golden girl-favoritter

Årets sidste fester: 20 golden girl-favoritter
Foto: produktfoto

Juleaften venter lige rundt om hjørnet, og efter juleaften venter den altid magiske nytårsaften.

Det betyder, at der nu er god grund til, at gøre lidt ekstra ud af fest-outfittet; og er der en bedre måde at varme op til den 31. på, end ved at lade dig inspirere af denne fredags fest-guide, hvor vi i denne uge overøser dig med guld fra top til tå?

I denne uge er der dømt Golden Girl à la Serena Van Der Woodsen fra Gossip Girl, og vores allesammens yndlingskarakter bærer altid outfits, som er lig med charme, skønhed og ikke mindst, et festligt sind.

Vi har set Serena i et utal af funklende guld-outfits i den tid, vi har fulgt hende til fashionable fester i New Yorks 'Upper East Side' - og nu er det din tur!

Læs også: Årets sidste fester: 20 røde og romantiske favoritter 

Til årets sidste fester råder ELLEs moderedaktion dig derfor til, at bruge guld lige så meget, som du har lyst til, om end det er på kjolen, tasken, neglene, skoene eller en glitrende kombination af de ovennævnte - more is more! 

For selvom guld er en farve, som er iøjnefaldende i sig selv, skal du ikke være bange for, at bruge farven i form af glitter eller metallic materialer.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Månedens dresscode kender derfor ingen grænser for, hvor festlig en beklædning, man må bevæge sig ud i, så kig med i galleriet nedenfor og lad de overdådige, gyldne items inspirere til, hvilken guldkreation du skal være iført til julens fester, eller når klokken slår tolv nytårsaften.

Årets sidste fester: 20 golden girl-favoritter

Psst... Mangler du en 'last minute' julegave eller værtindegave til hende, du holder allermest af? Klik herunder for at sikre dig et ELLE abonnement; en gave, som varmer langt ind i det nye år. 

 

Relaterede artikler