Årets sidste fester: 20 festlige og fortryllende favoritter

Foto: produktfoto

December er som bekendt altid spækket med julefrokoster, nytårsaften og andre festlige begivenheder. Denne måned er der derfor rigeligt med undskyldninger for at finde din helt nye fest-favorit.

Og der er masser af festlige outfits at komme efter derude. For udvalget består nemlig af alt fra lange, funklende nederdele, skønne, farverige sæt til gulvlange kjoler, som får din indre Askepot til at stråle om kap med nattens funklende stjerner. 

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Fordi du har så mange muligheder for at finde det næste, festlige outfit, har ELLEs moderedaktion gjort det nemt ved at udvælge deres 20 bedste bud på festlige og fortryllende favoritter til en funklende december.

De glitrende styles, som moderedaktionen har valgt ud, skinner alle om kap med hinanden i form af similisten, pailletter og underspillet glimmer; fra det inderste undertøj til den yderste øjenskygge. 

Læs også: Årets sidste fester: 20 sorte og funklende favoritter

Swipe dig igennem moderedaktionens 20 festlige bud herunder- og husk også at tilføje den rette mængde shine til dine kindben og negle - it's all in the details!

Årets sidste fester: 20 festlige og fortryllende favoritter

Relaterede artikler