Årets farve Årets Pantone-farve anno 2019 er…

Foto: MEGA

Farvegiganten, Pantone, har vanen tro kåret årets farve anno 2019, og det ser ud til, at vi går ind i et år med smæk på farveskalaen.

Det er ikke noget nyt, at Pantone kårer årets farve. I år 2017 var det den grønne tone, Greenery, der løb med sejren, mens det i år 2018 var den lilla farve, Ultra-Violet, der dominerede. Det er ikke helt ligegyldigt, hvilken farve, der løber med den prominente titel. Se bare på 2016s millennial pink, der i den grad har tiltrukket sig opmærksomhed.

Foto: Pantone

2019 bliver ikke mindre farvestrålende, for Pantone har netop kåret 2019s farve, og sejren er gået til Living Coral, der besidder farvekoden 16-1546. 

Farven blev da også allerede brugt en del ved modehusenes Spring/Summer 2019-kollektioner, der blev vist i efterået 2018. Både Prada og Marc Jacobs havde spået fremtiden og valgt 2019s hotteste tone. 

"Living Coral symboliserer vores brug for optimisme og at opnå glæde. Farven betegner vores længsel efter et legesygt udtryk” fortæller Pantone i forbindelse med afsløringen af årets farve anno 2019. Pantone beskriver desuden farven som livsbekræftende, idet den symboliserer den sikkerhed, som koralrevet giver til havets beboere.

Farven er allerede tilgengælig i alt fra tøj, smykker og make-up, og som altid er iPhone-skaberne, Apple, et skridt foran. De har nemlig allerede lanceret iPhone X i koral.

Er du klar på at starte det nye år i den friske og optimitiske farve, så kig igennem galleriet herunder hvor vi har samlet 10 items i koral.

Årets Pantone-farve anno 2019 er….

Relaterede artikler