Årets (aller)sidste fest: 20 funklende nytårs-favoritter

Årets (aller)sidste fest: Nytårs-look
Foto: produktfoto

Et hurtigt kig på kalenderen fortæller os, at lige rundt om hjørnet venter årets mest festlige aften: Nytårsaften. 

2018 lurer derfor lige rundt om hjørnet, og de sidste seks fredage har vi guidet jer til de mest festlige outfits. Temaet 'årets sidste fester' har budt på golden girl outfits, dekadent velour, romantisk rød, sart lyserød, funklende sort, farverige favoritter; og vi runder nu af på mest festlige vis.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

ELLEs moderedaktion har derfor taget et kig i smykkeskrinet, og fundet inspiration til 20 festlige favoritter i ædelstenenes klare, rene farver og de metalliske fatninger. 

Læs også: Shoppegalleri: 10 fine og feminine undertøjssæt

Juvelfarverne giver en ubesværet elegance og eksklusivitet, og farverne kan med lethed matches på kryds og tværs. Tænk ædelstensfarver såsom smaragdgrøn, rubinrød, citrongul, safirblå og ametyst lilla, gå festplanken ud og lad et par funklende similistensøreringe fungere som prikken over i'et. 

Læs også: ELLE-redaktionen: Dét står øverst på vores ønskeliste til jul 

Og hvis bare ben bliver for koldt i den klare december-nat, kan du vælge at hoppe i et suit eller det safirblå sæt fra Baum und Pferdgarten. Og når festlighederne har lagt sig, kan du sagtens style den blå skjorte med et par cool jeans til hverdagsbrug.

Swipe dig gennem galleriet nedenfor og få årets sidste funklende juvel-inspirerede favoritter fra ELLEs moderedaktion. Vi tager dermed afsked med et fantastisk år i modens tegn, og ser frem til at give dig endnu flere fashionable guides og tips i det nye år. Godt nytår! 

Årets (aller)sidste fest: 20 funklende og farverige nytårs-favoritter

Relaterede artikler