Foto: PR
Annonce

9 fine kjoler til sensommeren

af annonce 11/07/2019
Skal du være bryllupsgæst eller på ferie til Syden? Eller mangler du blot at finde den perfekte, nye hverdagskjole til sensommeren? ELLE har udvalgt 9 fine kjoler fra Selected, som med garanti kan passe ind i din kjolegarderobe denne sæson.

Selvom sommeren for mange næsten kun lige er begyndt, begynder butikkerne allerede at vrimle med de skønneste, lange kjoler, der er som skabt til sensommerens lune aftner – eller måske de sidste sommerbryllupper?

Danske Selected har netop lanceret deres nyeste kollektionen af kjoler, som snildt tilsammen kan udgøre hele din go-to garderobe i sommermånederne og den sidste tid frem mod de første køligere efterårsvinde begynder at blæse ind over os.

Hvis du planlægger at forlænge sommeren med sydlandske fornemmelser, så gå efter en kjole i brændte farver, som oser af siesta på en lun terrakotta-terrasse i eftermiddagssolen med en kølig Aperol Spritz. Den fineste style er buttondown-kjolen med bindebånd og skjortekrave, der vil gøre sig smukt med lædersandaler a la Hermès og en stråtaske – måske indkøbt fra et lokalt marked i Sydeuropa?

Hvis du omvendt skal stå gæst ved et bryllup, og endnu ikke har fundet kjolen, er der også fine muligheder i Selecteds nye kjolekollektion. Et fint bud på gæstekjolen er den sartgule midi-kjole med lange ærmer, der både er festlig, underspillet og elegant – og som på alle måder overholder reglerne for, hvad man som gæst må have på til et bryllup.

Foto: PR

Og kjoler er heldigvis ikke kun til ferie eller fest: De er også oplagte til hverdag, hvor de med et snuptag løser selv de værste tøjkriser, når der kun skal trækkes ét element over hovedet for at outfittet er perfekt. Gå efter en maxikjole, når hverdag kalder igen, og skil dig lidt ud fra mængden ved at vælge en i klar koboltblå eller i afdæmpet blomstermønster i brændte farver. Til sæt sneakers – eller en støvle til efteråret og du er good-to-go – også langt efter sommeren er ovre.

I galleriet nedenfor har vi samlet 9 kjolefavoritter fra Selecteds efterårskollektion med direkte link til køb.