Foto: Produktfoto
Annonce

9 efterårs musthaves fra Object

af annonce 1/09/2017
Efteråret kan bare komme an, når det betyder lun strik, dunkle farver og gode historier. ELLE har udvalgt de bedste styles fra Objects efterårskollektion, som med garanti vil tage dig stilsikkert ind i den nye sæson.

Efteråret lurer lige om hjørnet, og den køligere sæson er som skabt til indendørshygge, lag-på-lag tøj, varm strik og gode historie-fortællinger. Derfor passer Objects nye efterårskampagne og dertilhørende kollektion perfekt til alt det, vi forbinder med efteråret: Den indeholder nemlig ikke blot en perlerække af super-fine efterårsstyles, men tilmed også en rigtig god historie.

Læs også: Soleima - "Feminitet kan være lige dét, du ønsker, det skal være"

Med den nye danske sangfugl, Soleima (som du også kan møde i ELLEs oktober-magasin) i front, tager Object nemlig hul på den nye sæson med andet kapitel i deres unikke kampagne-historie, I Am the Story. Kampagnen er skræddersyet omkring det personlige udtryk, som i denne sæson legmenliggøres af Soleima, der giver sjæl og karakter til kampagnen og vækker tøjet til live. Object går målrettet efter at finde et ukonventionelt ansigt til deres kampagne, der med sin personlige fortælling og tilgang til mode, kunst, kultur og samfundet er med til at sætte sit præg på både kampagnen og den fortælling kollektionen udfolder. Soleima, der er en rigtig P3-darling, er kendt for sin lidt eksperimenterende, drømmende elektro-popmusik, og de kreative toner er dermed også at spore i kollektionen, der blandt andet byder på masser af læder-look, elektrisk blå og oversize snit.

Læs også: Mød topmodellen, der er ansigt for Objects SS17 kampagne

Kampagnebillederne til den aktuelle efterårskollektion er skudt i Soleimas eget ’hood’ i et bofællesskab på Nørrebro, og efterlader et indtryk af, at der her er tale om tøj, man kan være 100% sig selv i og som tillader, at man har det sjovt uanset hvor man er. Se, det er jo en historie, man gerne vil være en del af, ikke?

I galleriet nedenfor har ELLE-redaktionen udvalgt deres favoritter fra Objects nye efterårskollektion, der har fået det punkede tilnavn ’Rebel. Wild Child’ og som er en del af Obejcts overordnede I Am the Story-kampagne, med inspirerende kvinder i front.

Læs mere om Objects ‘I Am the Story’-univers her.

Swipe gennem galleriet, og lad dig inspirere til et lunt og lækkert efterår, der kun bliver endnu mere cool iført de nye styles fra Obejct!