Foto: ELLE
Annonce

8 støvler og sneakers, du kan gå vinteren stilfuldt i møde med

af annonce 3/10/2019
Efteråret er over os, og vi guider til de ultimative sneakers og støvler fra B&CO og CULT, som du snildt kan føje til din skosamling den kommende sæson.

Vi kan ligeså godt acceptere det: sommeren er for alvor slut, og de trofaste klipklappere, der har båret os igennem sommerens fester, strandture og storbyferier skal pakkes væk til fordel for det fodtøj, der trods alt er mere modstandsdygtigt overfor det tiltagende bitre vejr.

Med andre ord: det er tid til at finde sneakers og støvler frem, så du kan gå efteråret og vinteren stilfuldt i møde – og tilmed uden at få kolde fødder.

Og der er mange veje du kan gå – bogstaveligt talt – for at komme velklædt ind i den nye sæson fra top til tå.

Hos de to brands B&CO og CULT, der begge forhandles eksklusivt i Danmark hos Skoringen og på skoringen.dk, finder du de mest sæsonaktuelle sneakers og støvler – og det endda til priser, hvor du sagtens kan forsvare at opgradere skogarderoben med mere end ét par.

Hvis du ikke er hoppet med på bølgen endnu, er det oplagt at starte en efterårsflirt med sneakers med et par fra CULT. Det danske trendbaserede brand er nemlig gode til at lave sneakers, der matcher modens strømninger. Lige nu skal dine sneakers gerne være til den chunky side, og det er helt op til dig, om du foretrækker en ensfarvet model eller en med farvespil. Uanset er sneakers efterhånden blevet en accepteret del af kvindegarderoben, og det er på ingen måde et fashion faux pas at sætte det sporty fodtøj sammen med herreinspirerede suits eller florlette kjoler.

Trækker din stil derimod mere i retning af vinterstøvler, kan du med fordel kigge hos B&CO. Her finder du både western-inspirerede styles, som er som skabt til lange, casual kjoler eller sat sammen med et underspillet denim-look. Du kan også gå efter et 1990’er look, hvor en flad bikerstøvle med jeans, en hvid t-shirt og oversized blazer vil skabe det perfekte udtryk á la Kelly fra Beverly Hills 90210. En laksko med plateau, derimod, vil med sæsonens nederdel og jakkesæt i ternet boulce sende tankerne i en anden 1990’er-retning, nemlig til kult-filmen Clueless, som har været en stor inspiration for moden lige nu. Du kan selvfølgelig også altid gå den tidløse vej med en klassisk Chelsea-støvle, der sammen med en trenchcoat skaber et evigt aktuelt og chikt efterårslook, der holder år efter år.

I galleriet nedenfor kan du lade dig inspirere til dit næste skoindkøb fra B&CO og CULT med ELLEs udvalgte favoritter.

Alle styles kan købes hos Skoringen.