ELLE guider 6 simple steps til den perfekte forårsgarderobe

Foto: @josephineaarkrogh & PR

Selvom det danske vejr er skiftende, og det nogle dage minder om en varm juni dag, og andre dage byder på december-snestorm, så står der altså april i kalenderen, og vi kan derfor roligt sige, at det er blevet forår!

Det kan være svært at skabe den helt perfekte forårsgarderobe, som kan passe til både det skiftende vejr og diverse arrangementer – men vi er her for at hjælpe dig.

ELLEs modeteam har nemlig skabt en simpel guide til den perfekte forårsgarderobe med kun 6 steps: Bukser, toppe, kjoler, sko, forårsjakker og tasker.

Læs også: Bella Hadid giver Playboy et fashion comeback

But first: For at du kan skabe den perfekte forårsgarderobe, skal du først og fremmest huske på, hvad din stil er – er du til farver og masser af print, eller er du mere til et klassisk og minimalistisk look? Eller måske noget helt andet?

Sørg altid for kun at købe items som du kan se dig selv i, og hop kun på de trends, som passer til dig og din stil. Det kan også godt betale sig at kaste lidt ekstra penge efter kvalitetsitems, som du ved holder i flere år – og husk så altid at tjekke dit eget klædeskab igennem inden du køber noget nyt.

Læs også: Stine Goyas SS21-kollektion er ude, og her er de 10 styles, vi vil have fingrene i med det samme

6 simple steps til den perfekte forårsgarderobe

1. Bukser

Et par cool bukser er uundværlige, og kan i princippet bruges hele året rundt. Dette forår må de gerne være løse og herreinspireret!

2. Toppe

Til at matche bukserne skal vi bruge en fin top. Den skal helst være langærmet til de lidt køligere dage, som den beige bluse fra Remain, men på de lidt varmere dage må der gerne være spræl på farverne og lidt bar hud, som for eksempel ved toppen fra Rodebjer.

3. Kjoler

Nogle dage har vi lyst til at trække i en smuk og lang kjole, som for eksempel den langærmede, pinke sag fra Gimaguas eller den malkepige-stribede, kortærmede kjole fra Skall Studio.

Læs også: 10 chikke shorts til de varme forårsdage

4. Sko

Vi skal selvfølgelig også have et par sko i vores forårsgarderobe. Converses hvide sneakers er cool både til kjole og bukser, og Arkets sandaler er perfekte til de varme dage med lyserød neglelak og solbrune stænger.

5. Forårsjakker

Det siger lidt sig selv, at en forårsjakke er et must i enhver forårsgarderobe. Måske du er til den klassiske trenchcoat (som virkelig er kommet for at blive), eller mere til en cool læderjakke, som den fra Arket? Uanset hvad, så er en forårsjakke en investering værd.

Læs også: 11 items, der giver et friskt forårslook til påskeferien

6. Tasker

Til at fuldende looket skal vi selvfølgelig bruge en cool taske, som kan indeholde alt fra håndsprit til mobil og lipbalm. Gå efter en shopper-taske, som den fra Marni, til de dage, hvor du skal have plads til lidt ekstra og gå efter en lille hæklet taske, som den fra Mango, til café- og restaurantbesøgene (om ikke så længe).

Læs også: Denne ting bringer os mest lykkefølelse

Vi har i galleriet herunder samlet vores bud på items, som kunne høre under de 6 simple steps. Swipe løs og bliv inspireret til din perfekte forårsgarderobe.

forårsgalleri

Læs også: 00'erne har fået et fashion comeback, og vi er ikke sikre på, om vi er vilde med det

Relaterede artikler