Siws favoritter: 5 tricks, der forsøder de sidste, mørke novemberdage

Foto: PR

Kalenderen siger december på søndag, og med den mængde regn, mørke og kulde vi har haft den forgangene måned, trænger vi vist alle snart til noget varme, hygge og glæde. Mangler du et par tricks til at forsøde de sidste novemberdage med, imens vi venter - så er du landet det rigtige sted, for jeg har nemlig fundet mine favoritter og go to-tricks, når vinteren bliver lidt for lang og mørk.

1. Strik
Hvad bedre end lun strik i alle afskygninger? Alt fra chunky striktrøjer til ribstrikkede bukser og store, vamsede strikstrømper – jeg knuselsker at hverdagsforkæle mig selv ved at hoppe i store, vamsede striktrøjer, for så føler jeg, at dagene bliver lidt hyggeligere. Og så findes der for mig intet bedre end at hoppe i afslappede strikbukser og store sokker så snart, at jeg træder ind af døren derhjemme efter en lang dag. Disse ribstrikkede bukser fra Zara ville være perfekte i den anledning.

2. Ansigtsmaske
En af mine allerhellige tricks til selvforkælelse er en god omgang hjemmespa. En time eller to i roligt tempo med lakering af negle, ansigtsmaske og rolig musik gør underværker. Og især her i de kølige måneder forsøger jeg at passe ekstra godt på min hud ved at give den en masse fugt og vitaminer. Denne maske fra Aesop ville jeg elske at forkæle min hud med.

3. Funklende smykker
Hvis der er én ting, der for alvor kan lyse de mørke måneder op, så er det funklende smykker. Og når vi nu alligevel går rundt i store, vamsede striktrøjer – hvorfor så ikke give den ekstra gas på smykkefronten og tilsætte chunky øreringe eller halskæder?

4. Yogamåtten
Har du også svært ved at hive dig selv ud af døren og få motioneret, når mørket falder på allerede hen af eftermiddagen? Yogamåtten kan blive din nye trofaste ven, hvis du vil vedligeholde smidighed og styrke de mørke måneder igennem, men ikke har motivationen til at plante fødderne i et træningscenter eller lunte en tur i de mørke aftentimer. Og så kan yogamåtten både bruges til styrketrænings-, yoga- og udstrækningsøvelser - win-win!

5. Lækre silkematerialer
Mangler du noget afveksling til de store striktrøjer og vamsede frakker, så pep de mørke måneder op med lækre silkematerialer – og få kastet noget shine, elegance og femininitet ind i de mørke vinterdage. Jeg drømmer om at iføre mig denne Burberry-sag med bindebånd, og ville elske at style dem med et par jeans og en hæl, en maxi nederdel i denim eller have den under en vest og lade bindebåndene falde udover i en bundet sløjfe.

Læs også: Her er de mest googlede danske mærker i 2019.

Har du også brug for at forsøde de sidste novemberdage eller blot de mørke vintermåneder? Så se med i galleriet nedenfor og lad dig inspirere:

siwsfavoritter-uge-48-elle.dk

Relaterede artikler