Drømmekøb 5 tasker vi drømmer om dette efterår

Foto: Chloé

Det er som om efteråret bare indbyder til et nyt taskekøb, men hvad skal man vælge?

De nye kollektioner er landet, og ELLEs moderedaktør har skrevet særligt fem tasker på ønskelisten. Fælles for dem er, at de er eviggyldige og en investering værd. Så er det bare om at beslutte sig …

Bottega Venetas ’Pouch’

Foto: Produktfoto

Den smørbløde megaclutch fra Bottega Veneta er allerede en insta-favorit, og jeg forstår hvorfor. Nok er den lidt upraktisk uden en rem, men åh hvor kan den gøre forskellen for ethvert outfit.

15.400 kr., køb den her

Loewes ’Gate’

Foto: Produktfoto

Den buttede ’Gate’-taske fra Loewe er et par sæsoner gammel, men ikke desto mindre står den stadig højt på ønskelisten. Den har et touch af boheme over sig men er stadig minimalistisk nok til at kunne bruges til alt. Og i den sort/brune kombination er den en vinder dette efterår.

11.185 kr., køb den her

Burberrys ’TB’

Foto: Produktfoto

Med Riccardo Tisci som chefdesigner har Burberry også fået et friskt pust, blandt andet med denne klassiske crossbodytaske med Thomas Burberrys initialer på. Enkel og smuk, og perfekt til hverdag!

13.500 kr., køb den her

’Chloé C’

Foto: Produktfoto

Jeg har altid gerne ville være en Chloé-pige, og med en af deres nye tasker er drømmen lidt tættere på. Jeg elsker den lille størrelse på denne taske og at den kan holdes i hånden i den lille hank.

8.130 kr. køb den her

Boyys ’Wonton’

Foto: Produktfoto

‘Takeaway’ hedder kollektionen der inkluderer ’Wonton’-tasken – og den er lige til at spise! Hankene kan samles (som på billedet), en detalje som gør at man kigger en ekstra gang.

7.000 kr. køb den her

Relaterede artikler