5 ikoniske tasker, der aldrig går af mode

5 tasker enhver kvinde bør eje
Foto: All Over Press

Tasker er og bliver én af vores yndlingselementer i garderoben - og med god grund. For kan man andet end at elske et item, som både pifter vores outfit op og kan rumme alle vores ting? Og selvom det kan virke umenneskeligt, behøver du faktisk ikke mere end fem tasker - kvalitet fremfor kvantitet!

Læs også: 4 lagersalg, vi glæder os til

Gennem tiden er der i den grad enkelte tasker, som har gjort sig særligt bemærket og er gået hen og blevet ikoniske. Og nu, hvor du kun har brug for fem tasker i dit liv, kan du jo lige så godt investere i nogle klassiske, ikoniske tasker, som aldrig går af mode.

I galleriet nederst i artiklen kan du finde de fem slags tasker, som vi mener alle kvinder bør eje, og så giver vi vores bud på ikoniske tasker, som du kan overveje at investere i næste gang, den store pengepung skal op af (designer)tasken. Blandt vores udvalgte tasker finder du den ikoniske Fendi-taske, som blev verdenskendt i Sex and the City. Hvis Manolo Blahnik var skoEN i serien, så var Fendis Baguette-taske uden tvivl tasken. 

Selvom listen kun tæller fem tasker, kan det pengemæssigt hurtigt løbe op. Vi kan nemlig godt røbe, at de ikoniske tasker ikke er billige ... Der kan derfor oftest være penge at spare ved at købe dine tasker second-hand på sider som Vestiaire Collective, der tilmed tjekker ægtheden forinden hvert salg. God shoppelyst!
 

5 tasker enhver kvinde bør eje

 
 
 

Relaterede artikler