Annonce

5 forskellige typer lingeri, som du drømmer om til jul

af Aller Creative Studio, annonce for Calvin Klein 13/12/2020
Julen nærmer sig med hastige skridt, og selvom denne jul er noget anderledes end normalt, så skal julegaverne stadig købes og ønskelisten skrives. Vil du helst undgå last minute-gaveræs, så er du havnet det helt rigtige sted. Her har vi nemlig samlet vores bud på 5 bløde pakker med lækkert lingeri, som med garanti vil glæde juleaften.

”Hvad ønsker du dig til jul?”

Det velkendte spørgsmål på seks ord er jo egentlig uskyldigt nok, men i år er det ekstra svært at skrive juleønsker på et stykke papir. For det, som vi alle ønsker os, er selvfølgelig ret simpelt: at kunne give vores bedsteforældre en ordentlig krammer, samle venner over god mad og ikke mindst en stor dansefest med øredøvende musik.

Og af den grund er ønskelister og gaveindkøb måske blevet forsømt. Men i år er det muligvis vigtigere end nogensinde før, at fejre og forkæle sine kære - og hvad bedre end med en blød pakke, som gemmer på lækkert lingeri?

Uanset om du (eller modtager) er til sporty hipsters, romantiske blonder eller praktisk support, så er et lækkert lingeri-sæt den ultimative forkælelse.

Gå efter et romantisk, men sexet sæt i blonder, eller måske et klassisk sort sæt, som giver en komfortabel support.  

Som inspiration til dine juleindkøb- eller ønskeliste, har vi derfor samlet 5 forskellige lingeri-sæt til enhver smag, som er et sikkert hit – uanset om man er til blonder og farver eller support og bomuld. 

5 forskellige typer lingeri 

1. Romantisk

Gør hverdagen endnu mere forførende med flotte blonder. Dette lingeri-sæt er tilpas romantisk og sensuelt til at det sagtens kan bruges til hverdag - og så er der heldigvis ingen regler mod at bære romantiske blonder under sweatsuits.

Calvin Klein, push up bh, 600 kr. Køb HER, g-streng, 300 kr. Køb HER.

2. Klassisk

Alle har brug for et helt klassisk lingeri-sæt, der hverken kradser eller generer på anden vis, og som sidder perfekt under bluser, kjoler og T-shirts. Den her bh er - udover at være behagelig og tidløs – helt genial under en god T-shirt eller en tætsiddende bluse.

Calvin Klein, push up bh, 400 kr. Køb HER, bikini, 220 kr. Køb HER.

3. Sporty

Det karakteristiske bomuldslingeri er den perfekte gave til en, som elsker et sporty look. Og så er det udover at være comfy også virkelig smart – og selvfølgelig genialt under din WFH-garderobe.

Calvin Klein, bralette bh, 380 kr. Køb HER, tangatrusse,170 kr. Køb HER.

4. Praktisk

Du har helt sikkert stået i en situation, hvor en bh-strop har siddet i vejen eller et par trussekanter har været for synlige. Hvor irriterende er det ikke lige? Derfor er et praktisk – og næsten usynligt - lingeri-sæt uundværligt i enhver undertøjsskuffe. Især et i en nude nuance som det her, da nude synes endnu mindre synlig end hvid.

Calvin Klein, triangle bh uden bøjle, 350 kr. Køb HER, bikini trusse, 220 kr. Køb HER.

5. Festligt 

Hvem har ikke brug for lidt fest og farve under juletræet i år? Og så kan lidt farver og blonder også opveje for de mange sweatsuits og bløde bukser, som med garanti bliver brugt lidt oftere end normalt.

Calvin Klein, plunge bh, 400 kr. Køb HER, bikini  trusse, 250 kr. Køb HER.

Om Calvin Klein

Det amerikanske modehus Calvin Klein bliver af mange set som minimalismens mester. Modehuset blev grundlagt i 1969 af Calvin Klein og hans forretningspartner Barry Schwartz, som hurtigt fik opbygget et ry som værende førende inden for amerikansk mode gennem deres rene æstetik og innovative design. Først som et sportsbrand til mænd, siden med kvindekollektioner – og ikke mindst undertøj – og meget mere.

Deres undertøjslinje til kvinder er ikonisk, og synonymt med klassisk design og uovertruffen kvalitet. Deres sortiment er kendt for at have noget, der passer til enhver smag og lejlighed. Så uanset om man foretrækker iøjefaldende rødt lingeri eller klassisk sort, så finder du altid begge dele i deres undertøjssortiment.

Se mere lingeri fra Calvin Klein her.