5 accessories der kan pifte din hverdagsgarderobe op

Foto: Imaxtree

Foråret står for døren, og det er snart tid til, at hænge vinterjakken på knagen til fordel for tyndere fine forårsfrakker. Men du behøver heldigvis ikke at skifte hele garderoben ud, for at opnå det perfekte forårslook. Du kan nemlig sagtens få en cool hverdagsgarderobe ved at tilføje et par enkelte accessories til dit outfit.

Skru tiden tilbage til 1980’ernes arbejdsgarderobe og miks det med 2017’s kreativitet og humor, når du skal gøre klædeskabet klar til foråret.

I den kommende sæson bliver der nemlig lagt vægt på detaljerne, og de gamle klassikerne skal gerne have et twist i form af flæser eller asymmetriske snit. I månedens ELLE kan du læse alt om forårets trends, der blandt andet byder på skarpe skuldre, trenchcoats og stribede skjorter. 

Læs også: 15 brands du kan customize

Men ønsker du blot at pifte garderoben op med et par enkelte detaljer, er dette også en mulighed. Accessories som statement-øreringe kan være med til at give et overraskende twist til et ellers klassisk look, imens støvler med en sjov hæl kan give dit outfit kant, og sammen med et par luftige bukser kan skabe en kontrast imellem det feminine og maskuline.

Se med i galleriet hvor vi har samlet fem cool accessories og få inspiration til en (endnu) smukkere hverdagsgaderobe.  

5 accessories der kan pifte din hverdagsgarderobe op

De viste produkter i galleriet kan indeholde reklame i form af affiliate links

Relaterede artikler