3 smykker fra Jane Kønig, vi ønsker os til Valentine's Day
Annonce

3 smykker fra Jane Kønig, vi ønsker os til Valentine's Day

af Annonce 31/01/2017
Valentine's Day er lige om hjørnet og er den perfekte anledning til at sende en kærlighedserklæring til en, du holder af - og lige meget om det er din bedste veninde, kæreste, søster eller dig selv, der skal overraskes, så har vi fundet 3 bud på en Valentine's Day-gave fra Jane Kønig...

Happy Valentine's Day!

Kærlighedsdagen over dem alle venter lige om hjørnet, nærmere betegnet den 14. februar med Valentine's Day. Og hvad enten du skal bruge dagen sammen med manden i dit liv, eller du har planlagt en hyggelig dag med dine bedste veninder, så er det en oplagt dag at forkæle en, du holder af med en lille ting - eller prikke til din kæreste og fortælle ham, hvad du godt selv kunne tænke dig at blive overrasket med.

Derfor har vi fundet 3 fine smykker fra Jane Kønigs 'Lovetag'-kollektion, som vi selv ville blive mere end glade for at modtage på Valentine's Day.

Vi har udvalgt 3 smykker fra den fine 'Lovetag'-kollektion, fordi der gemmer sig den fineste kærlighedserklæring bag smykkerne i form af de små bogstaver, man selv kan vælge. På den måde kan man have en bestemt person helt tæt på hjertet - så bliver det næppe mere romantisk og mere oplagt til Valentine's Day, vel?

Du finder vores 3 smykke-favoritter fra Jane Kønigs 'Lovetag'-kollektion i galleriet.

... Who will be your valentine?

I anledningen af Valentines Day inviterer Jane Kønig til fest på Chateau Motel.

Hvor: Chateau Motel, Knabrostræde 3, 1210 København K

Hvornår: Den 11. februar fra kl. 23 - og lige indtil danseskoene ikke kan klare mere!

OBS: Aldergrænse 18 år.

Psst... Følg med på ELLEs Instagram op til Valentine's Day den 14. februar, hvor vi vil udlodde de 3 smykker fra Jane Kønigs 'Lovetag'-kollektion til en heldig vinder.