Foto: PR
Shopping

25 udsalgskøb der holder langt ind i næste sæson

af Josephine Aarkrogh 6/01/2022
Udsalget er i fuld gang, men hvor skal du starte, og hvordan undgår du at blive fristet og gøre et fejlkøb? ELLEs moderedaktion guider.

Med op til 70% på mange af de internationale webshops er det nemt at blive fristet til et lækkert nyt køb. ELLEs moderedaktion hjælper her med nogle tips til at gøre et godt udsalgskøb, der holder langt ind i den nye sæson.

Brug wishlisten. Mange webshops har en wishlist-funktion, og hvis du løbende tilføjer nye drømmekøb til din ønskeliste, vil du nemt kunne se, om de bliver nedsat. 

Gå efter klassikere. En oversize blazer, et lækkert læderbælte, en perfekt hvid skjorte eller en smuk taske – items, du ved vil holde i din garderobe i mange år frem, vil altid være et godt køb.

Tænk fremad. SS22-sæsonen står for døren, og nogle af de trends, vi fortsat ser i den næste sæson, er cut-outs på kjoler og toppe, straight jeans, vesten (både den strikkede og blazer-versionen) og sexede toppe a la bodystockings og korset-lignende toppe. 

Et overdådigt køb. Udsalget er en god mulighed for at få fingrene i noget, der måske ellers ligger over dit budget. Hvis du længe har drømt om den smukke top fra Khaite eller et par overdådige stiletter med funklende stene på, er det måske nu, du skal slå til?

Find moderedaktionens 25 udvalgte udsalgskøb herunder.  Vi tager forbehold for udsolgte varer og prisændringer. 

God shopping!