Festkjoler 20 kjoler til julefrokosten

Foto: Henrik Bülow/PR

Når vi siger kjoler til julefrokosten er der sikkert mange, der tænker glitter og glimmer. Sådan må det selvfølgelig gerne være – ja hellere end gerne skru op for glamouren – men hvis det slet ikke er dig, kan du sagtens finde en kjole, der er lidt mere nedtonet.

Julefrokoster er jo også et vidt begreb. Er det svigerfamilien, der har inviteret på et koldt bord en søndag eftermiddag? Eller er det den årlige med studiepigerne, hvor I sjældent går i seng, før solen står op? De to kræver nemlig begge fine, men temmelig forskellige outfits.

Når svigermor inviterer på sildemadder, foreslår vi en langærmet kjole, som du kan have strømpebukser under. Når det derimod er blevet tid til girls night out á la julefrokost må kjolen gerne være kort, glitrende og sexet.

Læs også: Inspiration til vinterens fester.

Lige meget om det er scenarie 1, 2 eller et helt tredje, som du står over for, så tror vi, du kan finde en kjole, der er noget for dig. Vi har nemlig trawlet markedet igennem for de perfekte julefrokostkjoler, og der er både bud fra high street til high end.

Skru op for makeuppen, kom glimmer på øjenlågene og knap den første julebryg op mens du klæder dig på til årets julefrokost. Vi anbefaler, at du hører en god juleplayliste i mens, og find du bare stiletterne frem (du skal jo varme op til nytår alligevel).

I galletiet herunder har vi samlet 20 skønne kjoler til julefrokosten og vi tror – og håber – at der er en kjole lige til dig.

20 kjoler til julefrokosten

Relaterede artikler