Fest, fest, fest 20 kjoler til jul og nytår

Foto: PR

Når vi siger kjoler til julens fester er der sikkert mange, der tænker glitter og glimmer. Sådan må det selvfølgelig gerne være – ja hellere end gerne skru op for glamouren – men hvis det slet ikke er dig, kan du sagtens finde en kjole, der er lidt mere nedtonet.

Julens fester er jo også et vidt begreb. Er det svigerfamilien, der har inviteret på et koldt bord en søndag eftermiddag? Eller er det den årlige med studiepigerne, hvor I sjældent går i seng, før solen står op? De to kræver nemlig begge fine, men temmelig forskellige outfits.

Når svigermor inviterer på sildemadder, foreslår vi en langærmet kjole, som du kan have strømpebukser under. Når det derimod er blevet tid til girls night out á la julefrokost må kjolen gerne være kort, glitrende og sexet.

Læs også: 10 maskuline blazere, der aldrig går af mode.

Lige meget om det er scenarie 1, 2 eller et helt tredje, som du står over for, så tror vi, du kan finde en kjole, der er noget for dig. Vi har nemlig trawlet markedet igennem for de perfekte kjoler til julens fester, og der er både bud fra high street-mærkerne til high end-ditto.

Og nytårsaften skal selvfølgelig også fejres i årets flotteste skrud!

Giv et ELLE-abonnement på 12, 8 eller 4 numre af ELLE.

Skru op for makeuppen, kom glimmer på øjenlågene og knap den første drink op mens du klæder dig på til årets fest. Vi anbefaler, at du hører en god juleplayliste i mens, og find du bare stiletterne frem (du skal jo varme op til nytår alligevel).

I galleriet herunder har vi samlet 20 skønne kjoler til jul og nytår og vi tror – og håber – at der er en kjole lige til dig.

20 kjoler til jul og nytår

Relaterede artikler