Love is all you need 20 gaver til Valentine’s Day

Foto: Sune Czajkowski/PR

Valentine’s Day er jo ikke ligefrem en dansk tradition, og er der da også nogen, der siger, at det er noget pjat. Vi kan nu ikke komme på en eneste grund til ikke at fejre kærligheden, og derfor går vi all in på kærlighedsdagen nr. 1.

Valentine’s Day tog sin oprindelse i den vestlige verdens fejring af den kristne helgen, Valentinus. Så når ældre generationer siger, at det er noget amerikaniseret pjat, kan du jo passende fortælle dem, at det er det faktisk ikke.

Læs også: Saks Potts fejrer Valentine's Day med eksklusiv capsule kollektion, og du kan købe den allerede nu!

Der er jo mange måder at fejre dagen på, og du behøver altså ikke at være i et forhold for at få noget ud af den smukke dag, der bare fejrer kærligheden i sin reneste form.

Kærligheden til dine veninder, din søster, din mor og endda til dig selv kan også sagtens markeres på Valentine’s Day. Du kan for eksempel give Chloes parfume 'Nomade', der vandt prisen som årets parfume ved ELLEs internationale beauty awards, til kvinderne i dit liv. Psst! Du kan se alle vinderne fra prisoverækkelsen i månedens ELLE!

Derfor er de 20 perfekte Valentine’s Day gaver både en inspiration til, hvordan du kan begave kvinderne i dit liv, men sandelig også en påmindelse om, at du skal elske dig selv.

Og så må man jo altid give sig selv gaver. Du kan selvfølgelig også sende linket til din kæreste...

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Fra lyserød beklædning til den evige kærlighedserklæring, smykker: Vi har samlet alle de bedste bud på den perfekte gave til Valentine’s Day. 

20 perfekte Valentine’s Day gaver

 

Relaterede artikler