Ønskeliste 20 delikate julegaver, der koster under 1000 kroner

Foto: Mega & PR

Så er det igen blevet årets hyggeligste sæson; nemlig julen. December måned står i forkælelsens tegn - og findes der en bedre følelse, end at give en betænksom julegave til en du holder af? 

Det kan dog være svært at finde den helt rigtige julegave, og derfor har ELLE samlet hele 20 julegaveidéer – og mon ikke der er en enkel julegave eller to, der skal på din egen ønskeliste? 

Du kan for eksempel forkæle din mor med lækre wellness-produkter, som ansigtsmasken fra Tromborg, der giver en sund og glat hud, eller gaveæsken fra Aēsop, der indeholder både en Body Cleanser og en plejende Body Balm, der egner sig særlig godt til tør vinterhud. 

Du kan også forære din søster den smukke, farverige halskæde med guldfisken fra Anni Lu, eller et par fede, grønne, chunky støvler fra Mango, der jo er årets helt store modetrend. 

Læs også: 10 chunky støvler til dit efterårslook

Udveksler dig og din veninde julegaver i år, så kan du overveje at give hende hårbørsten over dem alle, nemlig hårbørsten fra Mason Pearson, der er lavet af vildsvinehår og nylon. Hårbørsten masserer og stimulerer hovedbunden, hvilket giver et sundt hår med en naturlig glans – din veninde vil elske dig for gaven mange år frem. 

Er det i stedet kæresten, du skal finde den perfekte julegave til, så er det røde lingerisæt fra Love Stories Intimates, parfumen fra BYREDO, der har en klassisk og ren duft af natur, og vasen med de farverige prikker fra HAY alle oplagte gaveidéer. 

Læs også: 20 fine julegaver, der koster under 500 kroner

Kig med i galleriet og lad dig inspirere af ELLEs 20 bud på julegaver anno 2020, der alle koster under 1000 kroner.

20 delikate julegaver, der koster under 1000 kroner

Relaterede artikler