Foto: Rasmus Weng Karlsen
Shoppegalleri

16 bæredygtige styles fra forsidekvindernes brands

af Josephine Aarkrogh 26/03/2020
Det nye nummer af ELLE er på gaden med et gennemgående tema om bæredygtighed - og i bladet kan du møde 11 modige kvinder fra den danske modebranche, der alle gør en indsats for at gøre modeindustrien mere bæredygtig. ELLEs Fashion Director Josephine Aarkrogh har samlet 16 styles fra de seje forsidekvinders brands, som du med god samvittighed kan overveje som dit næste køb.

Den 26. marts 2020 er det nye nummer af ELLE på gaden med et gennemgående tema om bæredygtighed.

I bladet kan du møde 11 modige kvinder fra den danske modebranche, der alle gør en indsats for at gøre modeindustrien mere bæredygtig.

Hvis du går med et ønske om at inkorporere lidt bæredygtighed i din garderobe, er det en god start at overveje dine fremtidige køb nøje. Du kan eventuelt gå efter bæredygtige brands, gode kvaliteter og vintageitems – mulighederne er mange.

I shoppegalleriet herunder finder du udvalgte styles fra forsidekvindernes egne brands, der blandt andet byder på lækre materialer som silke og uld. Alle styles er bæredygtige på hver deres måde - hvad end det er i form af ansvarlig produktion, genanvendte eller økologiske materialer. 

Klik dig igennem galleriet og bliv inspireret til et klimavenligt køb til din garderobe.