Siws favoritter: 15 ultimative januar-scoops på udsalg

Foto: PR

Kalenderen siger januar 2020 – og netop her på den anden side at nytåret boomer butikkerne med skilte i alt fra neongrøn til gul, der alle i den grad skriger 'udsalg'. Men i stedet for fluks at give sig hovedløs i kast med det helt store udsalgs-kaos, plejer jeg selv at forsøge at tage mine forholdsregler for netop at undgå at blive revet med af stemningen. Til det har jeg 4 tommelfingerregler, som jeg efterhånden mere eller mindre ubevidst spørger mig selv om, før dankortet hives op af tasken og investerer i et januar-scoop:

 

  • Hvilke items i min garderobe ville jeg kunne kombinere den med?
  • Har jeg noget, der i forvejen minder om? I så fald - har jeg brug for to?
  • Hvor lang er stylens levetid? Dvs. enten: Er kvaliteten god nok? Eller: Er stylen kun attraktiv, fordi den trender lige nu?
  • Kan jeg leve uden?

 

Når det så er sagt, er jeg fortaler for, at januar-udsalget udnyttes til at få købt items i god kvalitet - der vel og mærke kan holde i mange år - til billigere priser. Eller at gå på jagt efter de styles du alligevel har set dig lun på i det forgangene år.

Den strikkede Nanushka-sag har jeg kastet lange blikke efter længe, og nu er endelig på tilbud. Jeg ville elske at tilsætte en strikvest eller en blazer udover hele foråret igennem og sætte et par flade sandaler eller sneakers til henover sommeren.

Jeg har længe været på udkig efter en klassisk grå frakke, som ville kunne bruges mange år fremover. Den smukke H&M-frakke i uldblanding ville være helt perfekt, da den både er minimalistisk og kan styles ind i et væld af looks – og samtidig er den tidsløs, og ville kunne hives frem år efter år. Win-win!

Filippa K laver de mest behagelige soft sport-items. Og denne model er ovenikøbet både smuk i nuancen og flatterende i sit snit – og så er den endda på udsalg lige nu.  I denne sports-top ville jeg med glæde tage en yoga-time eller to…

Læs også: Venindebog: 20 spørgsmål til Melissa Bech.

Går du og overvejer hvilket januar-scoop du skal gøre dig? Så se med i galleriet nedenfor og lad dig inspirere:

favoritter-siw-uge-2-elle-dk

Relaterede artikler